için kaldı

Deniz Çakır'a bir hafta içinde 6 teklif

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan ünlü oyuncu Deniz Çakır, yeni projeye hazırlanıyor. Ayrıca Çakır'a aynı hafta içinde 6 dizi teklifinin birden geldiği de konuşuluyor.

Deniz Çakır'a bir hafta içinde 6 teklif
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 17:44

Deniz Çakır, 7 yıl önce İffet dizisinde birlikte çalıştığı Gold Film'in 'Vurgun' adlı yeni projesinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

Bölüm başına alacağı ücret 80 bin TL

TMC Film'in Muhteşem İkili yapımına da imza atan başarılı kalemler Başar Başaran ve Emre Özdür'ün yazdığı dizide Çakır, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşacak. Ünlü yıldızın önce Show TV'nin dizi listesinde görünen ancak daha sonra FOX'a transfer olan yeni projesinden bölüm başına alacağı ücretin ise 80 bin TL olduğu konuşuluyor.

Bir hafta içinde 6 teklif

Öte yandan üç sezon boyunca Meryem Çakırbeyli karakterine hayat verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yaz sonunda ayrılan ve içerde kalan bütün ödemesini toplu olarak alan Çakır'a aynı hafta içinde 6 dizi teklifinin birden geldiği de konuşuluyor. Gelen tekliflerden birinin Avlu olduğu ancak ünlü oyuncunun bütçe konusunda yapım şirketiyle anlaşamadığı da kulislerde dolaşan bilgiler arasında yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar