Deniz Akkaya ile Seren Serengil'in tartışması büyüyor

Deniz Akkaya ve Seren Serengil, Instagram hesaplarından birbirlerine ağır ithamlarda bulundu.

Deniz Akkaya ile Seren Serengil'in tartışması büyüyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
6 Ocak 2019 Pazar 13:32

Bir dönem aynı magazin programında sunuculuk yapan Deniz Akkaya ve Seren Serengil sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine girdi. Seren Serengil'in aldatılmış kadınlara dolgu hediye etmesiyle başlayan tartışmada eski konular açıldı. İkili tartışmaların sonunda avukatlarını devreye soktu.

Ne olmuştu?

Her şey Seren Serengil'in aldatıldıkları için eşlerinden ayrılan kadın takipçileri arasından birine dolgu hediye edeceğini söylemesiyle başladı. Kadınların böyle bir ihtiyaçları olduğunu gözlemlediğini söyleyen Serengil'in çekilişle botoks hediye ediyor olmasına eski manken Deniz Akkaya 'kadınların sorunlarını böylesine basit bir konuya indirgeyemezsin böylesine önemli bir konuyu reklam malzemesi yapamazsın' şeklinde bir itirazda bulundu.

Serengil, Akkaya'nın yorumlarına sessiz kalmadı

Akkaya'nın yorumlarına sessiz kalmayan Seren Serengil, Instagram hesabının hikaye kısmında şu sözlerle sitem etti: "Doktoruma her gün eşinden ayrılmış, güveni gitmiş, kendini daha iyi hissetmek için gelip bir şeyler yaptırmak isteyenleri gördüm. Instagram'dan 'biz de yaptırmak istiyoruz ama bütçemiz müsait değil' diye mesajlar aldım. Bu nedenle belki herkese değil ama elimden geldiğince hemcinslerimize yardımcı olmaya çalışıyorum ya hediye ettiriyorum ya indirim aldırıyorum.

"Karanlık adamların arkadaşı..."

Bugün kendini bilmez, gece kulüplerinin kapılarında alkol komalarına giren bir ayyaş bunu para için yaptığımı söyleme hadsizliğinde bulunmuş. Menajerimi, iki saat bir odada tutup, dövdürüp, bağlatıp altından arabasını almaya çalışan. Ama buna izin verdirtmedim. Bu karanlık adamların arkadaşı hanım, şu an yağmacılık ve gasp suçundan yargılanıyor. Kimin para için rezillikler yaptığı ortada. İşsiz güçsüzlükten kim gündem olmak istiyorsa bana sataşıyor da. Sataşan da bir rezil tip olmasa."

"Kendisine verilen kıyafetleri sahiplendi"

Seren Serengil'in bu sözlerinin ardından Deniz Akkaya da aynı sertlikle yanıt verdi. Instagram hesabından paylaştığı kısa videolarla isim vermeden Seren Serengil'e yüklenen Akkaya beraber program yaptıkları döneme gönderme yaparak Serengil'in program için kendisine verilen kıyafetleri sahiplendiğini ve bunun parasının da orada bulunan çalışanların sırtına kaldığını söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar