için kaldı

Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu? Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi? Demet Akalın-Nihat Doğan

Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in kanser hastası oğlu vardı. Peki ama Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu? Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi? Demet Akalın-Nihat Doğan polemiği ile ilgili detaylar haberimizde.

Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu? Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi? Demet Akalın-Nihat Doğan
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Mayıs 2018 Pazartesi 10:13

Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu? Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi? Demet Akalın-Nihat Doğan polemiği.

Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in kanser hastası bir oğula sahipti. Yaşamakta güçlük çekiyordu. Peki Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu? Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi? Demet Akalın-Nihat Doğan arasında yaşanan polemik ile ilgili detaylar haberimizde.

Demet Akalın'ın yeğenine ne oldu?

Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in kanser hastası oğlu hayata gözlerini yumdu. Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, canlı yayına çıkıp şarkıcının yeğeni olduğunu ve kanser hastası oğluna yardım etmediği için, oğlunun kör kaldığını söylemişti. Demet Akalın da kuzenine şöyle cevap vermişti:

Demet Akalın yeğenine yardım etmedi mi?

'EVİME GELİP HIRSIZLIK YAPAN İNSANA YARDIM ETMEM'
Kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Benim evime girip her şeyimi çalıp çırpan insana yardım etmem! Nasıl inanırsınız bunlara. Canlı yayına takma kirpikle çıkıyor. Utanmasalar zaten kör doğan çocuğu benim kör ettiğimi söyleyecekler. Ben bildiğiniz Demet'im değişmedim. 2.Sayfa Official'ın haberine göre, Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in kanser hastası oğlu hayatını kaybetti.

''TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKEN TEYZEN DEMET AKALIN''

Nihat Doğan Demet Akalın'a ne dedi, nasıl eleştirdi?

Demet Akalın'ı eleştiren Nihat Doğan, ''Ahhhh ahhh be Koca yürekli minik Yağız’ım vefat haberini şimdi aldım. içim parçalandı.maalesef 1 ay önce görüştüğümüz doktorun kurtulması zor demişti biz Elimizden geleni yaptık ama maalesef olmadı 😥 o ota boka sosyal medya hesaplarında duyar kasan timsah gözyaşları döken teyzen #DemetAkalın 5-6 sene önce hastalığının ilk zamanlarında çizmesine vermekle övündüğü 30 bn tl yi senin sağlığın için verseydi bugün sende belki anneciğinle iftarını yapacak sahuruna kalkacak karnen için de gün sayacaktın.Sen Melek olup gittin Annen bizimle kaldı hiç merak etme gözüm arkada kalmasın Annen bize emanet yağızım.Ah vicdan ah merhamet neredesiniz..güzel kardeşim mekanın zaten cennettir de Rabbim peygamber efendimize komşu eylesin seni... Not: Demet Akalın bu acılı anneye bir de 50 bn tl lik dava açmış ah vicdan ahhhh Rabbim ıslah etsin seni Demet Rabbim ıslah etsin seni.unutma ki ; mezarlıklar kendini vazgeçilmez addeden krallarla, kraliçelerle dolu.. Ne güzel demiş Mevlana ‘nice insan gördüm üstünde ceket elbise Yok, nice elbise ceket gördüm içinde insan Yok’. Bu haberi hiç bir sosyal medya internet magazin haber sitesinde görmezsiniz çünkü kartel magazin basını kendinden olanların varlıklarını her zaman görmezden gelmiştir...'' cümlelerini kullandı.

Demet Akalın yeğeninin annesine dava açtı

Demet Akalın yeğeninin annesine 50 bin TL'lik dava açtığı iddia edildi. Demet Akalın yeğeninin annesinin hırsızlık yaptığını da iddia etmişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar