Çukur dizisinin yeni oyuncusu Berkay Ateş kimdir, hangi rolde oynayacak?

Show TV’nin reyting rekorları kıran ve beğenilerek izlenen Çukur’a yeni bir oyuncu transfer oldu. Çukur dizisinin yeni oyuncusu Berkay Ateş kimdir, hangi rolde oynayacak?

Çukur dizisinin yeni oyuncusu Berkay Ateş kimdir, hangi rolde oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
6 Temmuz 2018 Cuma 14:38

Show TV’de ekranlara gelen Çukur dizisi yeni sezon için hazırlıklara çoktan başladı bile. Sevilen dizi yeni sezon için ilk oyuncu transferini gerçekleştirdi. Görünen o ki Çukur yeni sezonda güçlü bir kadro ile karşımıza çıkacak. 11 Haziran’da sezon finaline giren Çukur dizisinin yeni transferi Berkay Ateş’in kim olduğu, dizide hangi rolde oynayacağı merak edilmeye başladı.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna, birçoğumuzun 'Anne' dizisindeki Cengiz karakteriyle tanıdığı Berkay Ateş dahil edildi. Dizinin yeni sezonunda rol alacak isim Berkay Ateş olduğu öne sürüldü. 31 yaşındaki Berkay Ateş son olarak Anne dizisinde Cengiz karakterine hayat vermişti.

Berkay Ateş Çukur’da hangi rolde oynayacak?

Berkay Ateş'i Anne dizisindeki 'kötü adam' karakteriyle tanıyoruz. Çukur'da hangi rolü oynayabileceği hakkında bilgi olmasa da az çok tahmin ediliyor. Çukur'un son bölümünde hemen hemen herkes ölmüştü. Hatta bir dedikoduya göre, İdris baba bile ölmüş.. Bunu bizzat İdris Koçovalı rolünü oynayan Ercan Kesal'ın ağzından duyduğunu iddia edenler var. Söylentilere göre, Ercan Kesal bir film projesi için Çukur'dan ayrılmayı tercih etmiş. Berkay Ateş de belki, İdris'in eski sevgilisi Meliha'dan olma oğlu rolünde olabilir. Çünkü Çukur dizisinde herkes bir şekilde İdris'in oğlu veya torunu çıkabiliyor. :)

Berkay Ateş kimdir?

Berkay Ateş, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Semaver Kumpanya’da oyunculuk eğitimi alan Berkay Ateş, ilk olarak Abluka sinema filmi ile kariyerine adımını atmıştır. 2016 yılında İstanbul Sokakları dizisinin kadrosunda yer almıştır.

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar