Çukur yeni sezonda ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen dizisi Çukur’un sezon finaline girmesinin ardından dizinin yeni sezonda ne zaman başlayacağı merak edilmeye başladı. Peki ya Çukur yeni sezonda hangi tarihlerde başlayacak belli oldu mu?

Çukur yeni sezonda ne zaman başlayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
15 Eylül 2018 Cumartesi 08:13

Sezonun en başarılı dizisi olarak akıllara kazınan Çukur, oldukça etkili sahneleriyle seyirciyle buluştu. Sezonun bitmesine yakın bir zaman kala Çukur dizisinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı izleyicileri tarafından araştırılıyordu. Ay Yapım’ın başarılı dizilerinden biri olan Çukur’un final yapması birçok kişiyi derinden üzecekti. Çünkü Çukur kadar başarılı olmayan birçok dizi sezon finali kararı almış durumda. Bu kapsamda Çukur’un final yapması eminiz adil bir karar olmazdı. Ancak dizi yönetimi “İçerde” dizisi gibi bir sezon şeklinde tadı yerinde kalsın mantığında düşünürse final yapabilirdi. Ancak edindiğimiz bilgilere göre dizi bu izleyici kitlesini kaybetmek istemiyordu ve dizinin yeni sezonda yer almasını istiyordu... Sonuç olarak sevilen dizi Çukur sezon finaline girdi. Yeni sezonda ne zaman başlayacak? Dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Çukur Sezon Finaline Ne Zaman Girdi?

Ay Yapım imzalı Çukur ilk günden bu yana izleyiciyi ekran karşısında oldukça memnun etti. Her bölüm izleyiciye ayrı bir aksiyon ve heyecan yaşattı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in yer aldığı dizide sezon başından bu yana bir bölüm bile kaçırmadan izleyen bir kitleye sahip. Dizi bu başarısından ötürü zaman zaman reyting birincisi olan “Söz” dizisini bile geride bırakıp birinciliğe oynadı. Show TV’nin sevilen dizisi Çukur sezon finaline 33. bölümü ile 11 Haziran’da girdi. 

Çukur Yeni Sezonda Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin kısaca özetini verdikten sonra Çukur dizinin yeni sezonda tekrar ne zaman ekranlarda olacağı bilgisini paylaşalım. Çukur dizisi yeni sezonun ilk bölümü 17 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur Yeni Sezon Fragmanı

Sezon Boyunca Çukur Neden Bu Kadar Sevildi?

11 Haziran’da sezon finali yapan olan Çukur’da Yamaç müzik sevdalısı bir genci canlandırdı. Ailesinin yaşam felsefesi kendisine ters düştüğü için ailesi ile bağını koparmıştır. Sena ile yolları bir şekilde kesişir ve evlenirler. Yamaç abisi Kahraman’ın ölmesinin ardından terk ettiği evine geri döner ve buradan artık ayrılamaz. Babası İdris Koçavalı’nın vurulmasından sonra Çukur’un başına geçmek durumunda kalan Yamaç, Çukur’daki tüm sorunların üstesinden kendi taktikleriyle gelmeyi başarır. Yamaç mahallede kısa sürede sevilmeyi başarır. Yamaç olayları çözüş şekli diziyi izleyenler tarafından beğenilmesine büyük etki sağlamıştır. Yamaç babası iyileştiğinde bile Çukur’da kalmak zorunda kalır.

Sena bu duruma çok bozulur ancak durumu kabullenmekten başka çaresi de kalmaz. Aralarında ilişki Sena’ın takıntılı abisi Emrah gelene kadar normaldir ancak o günden sonra araları açılmaya başlar. Sena’nın Yamaç’tan ayrılması için elinden geleni yapar. Dizinin ana konularından biri olan Vartolu’nu hayat hikayesi de oldukça ilginçtir. İdris bir oğlunun daha olmasından habersizdir. Vartolu ise geçmişin intikamı için mahalleye yerleşir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde İdris Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenir ancak bu mahallede durmaması şartıyla oğlu olarak göreceğini söyler. Çünkü Kahraman’ın katili Vartolu’dur. Vartolu mahallede kalmaya devam eder ve Koçavalı ailesini karşısına alır.

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar