için kaldı

Çukur Mahallesi nerede? Çukur dizisi nerede çekiliyor?

Her pazartesi günü ilgiyle ve büyük bir heyecanla izlenen Çukur dizisinin çekildiği yer izleyiciler tarafından merak ediliyor. Çukur dizisinin çekildiği yer haberimizde.

Çukur Mahallesi nerede? Çukur dizisi nerede çekiliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
23 Nisan 2018 Pazartesi 09:39

Çukur dizisi başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her geçen gün dizinin artan izleyici kitlesinin diziyle ilgili merak ettiği konulardan biri meşhur olan o Çukur'un nerede olduğu. Çukur'un çekim yapıldığı yere yakın olanlar bunun cevabını biliyor ama bilmeyenler için yazalım dedik. İşte hayranlıkla izlenen Çukur dizisinin çekildiği yer..

Show Tv'de pazartesi günleri ekrana gelen Çukur dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Geçen hafta ekrana gelmeyen Çukur dizisinin ise nerede çekildiği merak ediliyor. Farklı semtlerde çekimlerin devam ettiği Çukur ile ilgili bilgiler azonceoldu.com'da.

Show TV ekranlarının çok kısa bir zaman içerisinde yüksek reyting oranları elde etme başarısı yakalayan dizi Çukur dizisinin nerede çekildiği izleyicisi tarafından son derece merak edilen konular arasındaki yerini alıyor. Dizide Çukur olarak adlandırılan mahalle, İstanbul'un en belalı mahallesi olarak nitelendiriliyor ve Çukur mahallesinin kontrolünü elde tutabilmek adına büyük mücadelelerin yaşanması anlatılıyor. Çukur'da taraflar arasında güç savaşının resmedildiği Çukur dizisinin nerede çekildiği de izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Çukur dizisinde, Koçovalı ailesinin mahallesi Çukur nerede? İşte, her bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikaları yaşatıldığı Çukur dizisinin çekildiği mekan...

Çukur Mahallesi nerede? Çukur dizisi nerede çekiliyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir kitle oluşturan Çukur'un başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş rol alıyor. Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan, önce dövmeleriyle dikkat çeken Çukur dizisinin çekildiği mahalle de merak uyandırmıştı. Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor. Koçova Mahallesi diye bir mahalle bulunmuyor. Bu isim sadece dizide geçen ailenin soyadı olma özelliğini taşıyor.

Çukur dizisinin konusu nedir?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar