Çukur 12. bölüm, son bölüm fragmanı: Yamaç'la Sena boşanıyor mu?

Kısa sürede fenomen olan Show TV dizisi Çukur 12. bölüm, son bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Yamaç'la Sena aşkı bitiyor mu, İdris Vartolu'yu öğreniyor mu?

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
12 Ocak 2018 Cuma 17:29

Çukur son bölüm (12. bölüm) fragmanı yayımlandı! 15 Ocak Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak olan Çukur 12. bölüm heyecan yarattı. Zira Yamaçla Sena aşkı bitecek mi, avukatı Yamaç'la konuşan Sena boşanmakta kararlı mı merak ediliyor. Çukur son bölüm (12. bölüm) fragmanında neler oluyor? Büyük aşk bitecek mi yoksa Çukur'da yaşanan herşeye rağmen ikili sevgilerine sahip mi çıkacak? Çukur 12. ve son bölüm 15 Ocak akşamı Show TV'de!

Öte yandan yeni bölümde İdris büyük aşkı Mihriban'dan olma oğlunu aramaya başladı. İdris, Salih adında bir oğlu olduğunu artık biliyor. Peki büyük aşkından olma oğlunun aslında düşmanı olarak karşısında durduğunu, uzaklarda ararken en yakınında çıktığını biliyor mu? Vartolu Saadettin'in Mihriban'ın oğlu Salih olduğunu öğrenecek mi?

Saadet ile Vartolu Saadettin'in çocukluk aşkı bir telefon aramasıyla alevlenmişti. İdris'in sadık çalışanı Saadet ile azılı düşmanı Vartolu Saadettin kavuşabilecek mi? Saadet Kahraman'ın katili, Çukur'un düşmanı Vartolu'yu kabullenecek mi?

Çukur dizisi son bölümde Sena'nın boşanma isteği Yamaç'ı çileden çıkarmıştı. Yamaç’ın ikiliyi kurtarmasının hemen ardındansa Sena’nın mahalleyi terk edeceğini söylemesi yeni gelişmelerin habercisi olmuştu.

ÇUKUR SON BÖLÜM, 12. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ: Yamaç’ı oldukça özleyen Sena onun kıyafetlerini koklayarak ağlamaya başlayacak. Sultan ise İdris’e Sena ile arasında geçen tüm diyalogları anlatacak. Sena’nın geri dönme düşüncesi kafasında oluşmasına rağmen Sultan bu duruma karşı gelecek. “Ben Sena ile konuştum her şeyi anlattım o seçimini yaptı ve kararını verdi” ifadelerini kullanacak olan Sultan, Yamaç’ın Sena’yı geri dönmeye ikna etmeye çalışmaması gerektiğini belirtecek.

Yayıncı kuruluştan gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber, Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır.

Yamaç’ın karşısında küçük duruma düşen Selim, öfkesine yenik düşerek Yamaç’ı dönüşü zor bir hataya sürükleyecektir. Bu sırada Baykal ve Avukat Nazım da, boş durmayacak ve tehlikeli hamlelerde bulunacaklardır. Gerilimin doruk noktasında olduğu anlarda İdris Koçovalı’ya gelen gizemli mektup ise mahallede yepyeni bir dönemi başlatacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar