Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak başlıyor

Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak İstanbul Komedi Festivali kapsamında 17 Kasım’da BKM Tiyatro’da sahnede olacak.

Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak başlıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
9 Kasım 2018 Cuma 20:36

Yayınlandığı dönem oldukça yüksek bir izleyici sayısına erişen, birçok genç ismi televizyon ve sinema dünyasına kazandıran Yılmaz Erdoğan yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar, 2. Kuşak oyuncularıyla yeniden izleyicilerle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda iki yıldır yeni bir ekip kurmaya çalıştığını ve yeni ekibin parçası olmak için binlerce kişinin başvurduğunu söyleyerek, 35 kişilik bir ekip kurmayı en sonunda başardıklarını belirtmişti.

Erdoğan, "İlk çıraklar alındığında ortada bir televizyon şovu yoktu. O yüzden talep şimdiki kadar çok değildi. Talep çok olunca rekabet arttı. Bu nedenle ilk ekibe göre çok daha zor ve engebeli sınavlardan geçtiler. Mesela son aşamada 700 kişi içinden sadece üç kişi seçildi. Ama takımın tamamı çok kalabalık. Altyapımızın da altyapısı var. Oradan da komedyen gençler gelmeye devam ediyor, edecek." demişti.

İşte "Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak"ın ilk tanımı:

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar