için kaldı

LeBron James'in hakaret ettiği güzel taraftara cinsel içerikli siteden 3,5 milyonluk teklif

Karşılaşma esnasında Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James'in "O..." diyerek hakaret ettiği Atlanta Hawks taraftarı Juliana Carlos'a cinsel içerikli yayınlar yapan bir web kamerası sitesinden 1 saatlik video için 3,5 milyon TL'lik teklif geldi.

LeBron James'in hakaret ettiği güzel taraftara cinsel içerikli siteden 3,5 milyonluk teklif - Sayfa 1

"Courtside Karen" lakaplı Juliana Carlos, NBA maçında LeBron James'le yaşadığı tartışmanın ardından cinsel içerikli yayınlar yapan bir web kamerası sitesinden teklif aldı. Cinsel içerikli film sitesi Juliana'ya bir saat sürecek gösteri için 360 bin sterlin yaklaşık yaklaşık 3,5 milyon TL teklifte bulundu.

1 11
 
LeBron James'in hakaret ettiği güzel taraftara cinsel içerikli siteden 3,5 milyonluk teklif - Sayfa 2

Geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan maçta Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, Atlanta Hawks maçında Juliana Carlos isimli bir kadın taraftar ve eşiyle birbirine girmişti.

2 11
 
LeBron James'in hakaret ettiği güzel taraftara cinsel içerikli siteden 3,5 milyonluk teklif - Sayfa 3

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Juliana Carlos, LeBron James'in kendisine hakaret ettiğini söyledi. LeBron ise maç sonrası "Sanırım alkol aldıkları için kendilerini olduklarından daha cesur hissettiler" ifadelerini kullanmıştı.

3 11
 
LeBron James'in hakaret ettiği güzel taraftara cinsel içerikli siteden 3,5 milyonluk teklif - Sayfa 4

Lakers'ın 107-99 kazandığı maçın bitmesine 8 dakika kala Lebron James saha kenarında Atlanta taraftarı olan Juliana Carlos ile tartışmaya başlamış tartışmanın büyümesiyle güvenlik görevlileri araya girmişti.

4 11