Kızının fotoğrafını çeken anne, iki saniye sonra çığlıklarına hakim olamadı

Kızının ilk okul gününü ölümsüzleştirmek isteyen anne, fotoğrafı çektikten sonra hayatının şokunu yaşadı. Anne, ağaçta bulunan zehirli yılanın kızına doğru uzandığını fotoğrafı çektikten sonra fark etti.

Kızının fotoğrafını çeken anne, iki saniye sonra çığlıklarına hakim olamadı - Sayfa 1

ABD'nin Alabama eyaletinde yaşayan Laura isimli kadın, kızının okuldaki ilk günlerine ait fotoğraflarını her yıl ihmal etmeden çekerdi. Fakat en son sene, okulun ilk günü için kızının fotoğrafını çektiği zaman bu görüntünün tüm dünyaya ulaşacağını tahmin bile edemezdi. Bunun sebebi ise fotoğraftaki ufak bir detaydı.

1 6
 
Kızının fotoğrafını çeken anne, iki saniye sonra çığlıklarına hakim olamadı - Sayfa 2

Brooke ve ailesi sakin Auburn şehrine kısa bir süre önce taşınmışlardı. Eskiden şehrin merkezinde lüks bir dairede otururlarken şimdi ise geniş bir bahçesi olan doğa içindeki evlerinin keyfini çıkarıyorlardı. Eskiden Brooke tüm okula dönüş fotoğraflarını evin içinde çektirirken bu sene bahçede poz vermek istedi fakat bu kararından dolayı sonradan pişman olacaktı.

2 6
 
Kızının fotoğrafını çeken anne, iki saniye sonra çığlıklarına hakim olamadı - Sayfa 3

Olay günü Lauren kızının fotoğrafını çekmeye hazırlanırken gözünü kameradan ayırdı ve garip bir şeyin hareket ettiğini gördü. Şaşkınlıktan ağzı açık kalmıştı.

3 6
 
Kızının fotoğrafını çeken anne, iki saniye sonra çığlıklarına hakim olamadı - Sayfa 4

Fotoğraf çekimi sırasında Brooke ve Lauren, Brooke'un tam arkasındaki ağaçta kocaman bir yılan olduğunu önce fark etmemişlerdi. Fakat birkaç kare fotoğraftan sonra Lauren yılanı gördü ve panikledi. Tabii Brooke'u tehlikeye atmamak için sakın kalması gerektiğini biliyordu, neyse ki Brooke'un henüz bir şeyden haberi yoktu.

4 6