Cicişler bu defa arabada birbirlerine girdi

Kavgalarıyla sık sık gündeme gelen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, bu defa arabada birbirlerine girdi.

Cicişler bu defa arabada birbirlerine girdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
24 Eylül 2018 Pazartesi 18:49

Sokak ortasında kavgalarıyla olay olan Ciciş kardeşler Esra ve Ceyda Ersoy yine birbirine girdi. Esra Ersoy tartıştığı kardeşinin Iphone telefonunu arabanın camından attı. Daha sonra barışan kardeşler bu kez de arabadan atılan telefonu aramaya koyuldu. 

"İnsalık ölmüş!"

Esra Ersoy, "Ceyda'yla arabada tartıştık o sırada ben onun Iphone telefonunu arabanın camından dışarı attım. Sonrasında barıştık ama numarasını arıyoruz şarjı tam olmasın rağmen telefonu kapalı çalıyor. Kim aldıysa ve kullanmayı ya da satmayı düşünüyorsa karakola bildireceğiz imei numarasından telefonu kapattıracağız yani alan kişi geri verirse iyi olur yoksa ne satabilir ne kullanabilir bunları yapmaya kalktığında da yakalanır. İnsalık ölmüş. Normalde aradığımızda telefonu açıp bize teslim etmesi gerekirken yaptığı terbiyesizliğe bak. Yok yani telefona ihtiyacı varsa yenisini verelim yeter ki içinde kardeşimin özelinin olduğu telefonu geri versin. Ayıp!"

"Instagrama da giremiyor şuan"

"Benim yüzümden kızcağız Instagrama da giremiyor şuan. Her şeyi telefonundaydı. Kim aldıysa geri getirsin lütfen kendisine yenisini verelim ama kardeşimin telefonunu geri versin! Yoksa da mecburen olması gerektiği gibi karakola bildireceğiz zaten!"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar