için kaldı

Cem Yılmaz sinemaya ara verecek

Cem Yılmaz, 2019'da film bombardımanı yapmak istediğini belirterek, "Karakomik Filmler'den sonra sinemaya ara vereceğim" diye konuştu. Yılmaz, stand-up gösterisine yoğunlaşacak.

Cem Yılmaz sinemaya ara verecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
28 Kasım 2018 Çarşamba 13:42

Cem Yılmaz, önümüzdeki Ocak ayında Kaçamak ve 2 Arada’dan oluşan Karakomik Filmler ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Usta komedyen bu filmlerin ardından da Emanet ve Deli’den oluşan Karakomik Filmler 2 ile vizyonda olacak. 2019’da her biri farklı bir konuyu anlatan 4 film ile sinemada boy göstermeye hazırlanan usta komedyen, bu projelerin ardından beyazperdeye ara verecek.

“Risk aldığınızı düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Yılmaz, “Kaçamak ve 2 Arada tek proje gibi… Seyirci bir biletle iki film izleyebilecek. Bir risk teşkil ettiğini düşünmüyorum. Zaten bir filmi 60 dakikada en güzel şekilde anlatmış oluyoruz. İlk defa yapılacak ama son olmayacak en azından sisteme ben devam edeceğim” dedi.

5 yıl aradan sonra stand-up gösterisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Yılmaz, şöyle dedi: “Daha önce hiç gitmediğim yerlerde turneler yapacağım. İnsanların beni görmek istediği en ücra yere dahi gitme niyetim var. Bunların başında Anadolu’dan şehirler geliyor.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar