"Çocuk istemiyordum" diyen Yeşilçam'ın kraliçesi, canlı yayında yaptırdığı kürtajları anlattı

Yeşilçam'ın kötü kraliçesi olarak bilinen efsane oyuncu Lale Belkıs, 10 defa kürtaj olduğu iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Usta oyuncu, hiç çocuk sahibi olmak istemediğini, sadece düşük yaptığı için 4 kez kürtaj olduğunu itiraf etti.

"Çocuk istemiyordum" diyen Yeşilçam'ın kraliçesi, canlı yayında yaptırdığı kürtajları anlattı - Sayfa 1

Yeşilçam'da oynadığı kötü kadın karakteri ile tanınan Lale Belkıs, katıldığı magazin programı ile gündeme geldi.

1 9
 
"Çocuk istemiyordum" diyen Yeşilçam'ın kraliçesi, canlı yayında yaptırdığı kürtajları anlattı - Sayfa 2

UçanKuş TV, Lerzan'la Çok Mutlu programına konuk olan Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Belkıs, hakkında çıkan "10 kez kürtaj oldum" haberleri hakkında konuştu.

2 9
 
"Çocuk istemiyordum" diyen Yeşilçam'ın kraliçesi, canlı yayında yaptırdığı kürtajları anlattı - Sayfa 3

Hayatı boyunca hiç çocuk istemediğini söyleyen Lale Belkıs toplamda 4 kez kürtaj olduğunu ve sadece "Ateşböceği" Yalçın olarak tanınan ikinci eşi Yalçın Otağ'dan çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi. Belkıs, "Biz 6 kardeştik, ablalarım evlendi çoluk çocuğa karıştı. İllallah dedim çocuktan. İlk başlarda istemiyordum. Verdiğim röportajda yanlış anlaşıldım. Çok yoğundum, çocuk yapmaya vaktim yoktu. Ama Yalçın'dan çocuğum olsun istedim. Birkaç kez düşük yaptım. O da yanlış anlaşıldı"

3 9
 
"Çocuk istemiyordum" diyen Yeşilçam'ın kraliçesi, canlı yayında yaptırdığı kürtajları anlattı - Sayfa 4

82 yaşındaki oyuncu daha önce verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili şunları söylemişti: "Çok çapkın bir kadındım. 10 kere falan kürtaj olmuştum. Sonrasında çocuk sahibi olamadım"

4 9