Buz patencisi Vanessa Bauer bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu

Ünlü Alman dansçı, akrobat ve buz patencisi Vanessa Bauer, kendi başına önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir şov sahnesinin hazırlıklarını yaparken bir anda kendini yerde buldu. Kaza anını anlatan ünlü isim, "dikkatsizliğimin kurbanı oldum" dedi.

Buz patencisi Vanessa Bauer bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu - Sayfa 1

22 yaşındaki ünlü Alman dansçı, akrobat ve buz patencisi Vanessa Bauer, önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir şov sahnesinin hazırlık aşamasında, buz pateni sahasında tek başına antrenman yaparken bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu.

1 15
 
Buz patencisi Vanessa Bauer bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu - Sayfa 2

Buz patenindeki yeteneğinin yanı sıra güzelliğiyle de ön plana çıkan, sosyal medyada yaptığı her paylaşımla binlerce takipçisinin beğenisini kazanan Vanessa Bauer, geçtiğimiz günlerde antrenman sırasında bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı olarak düştü.

2 15
 
Buz patencisi Vanessa Bauer bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu - Sayfa 3

Doktorları tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak olan şovlara katılamayacağı söylenen Vanessa, üzüntüsünü dile getirdi.

3 15
 
Buz patencisi Vanessa Bauer bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu - Sayfa 4

Aslında kendimi iyi hissediyorum ama doktorların tavsiyesine uyacağım. Düşmem sonrası yüz kemiklerimi kırmamış olsam da bir kaç gün dinlenerek daha iyi olacağım. Çünkü ufak bir sarsıntı geçirdim.

4 15