Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı

"New York'un yarısıyla yattım" diyen büyük beden model Ashley Graham, doğum yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı - Sayfa 1

Kalıplaşmış güzellik algısını yıkan ve podyumların aranan büyük beden modeli haline gelen Ashley Graham, kusurlarını sosyal medya hesabından çekinmeden paylaşıyor. Hatta "En özel" diyeceğimiz anları bile... Kaynak: Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı

1 39
 
Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı - Sayfa 2

Çiçeği burnunda anne Graham, geçen gün yolculuk esnasında süt sağması, markette oğlunun bezini değiştirmesi ve gittiği bir mekanda emzirmesiyle, kendini bu konuda geri çeken kadınlara ilham olmuştu.

2 39
 
Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı - Sayfa 3

Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla yine övgüleri toplayan Ashley Graham, 8 Mart'ı doğum esnasında çekilen bir fotoğrafla kutlamayı tercih etti.

3 39
 
Büyük beden model Ashley Graham, doğum anını paylaştı - Sayfa 4

Graham samimi paylaşımında, "Bu benim sahip olduğum en büyük gücün yüzü. Bildiğim en büyük acının, en büyük başarımın yüzü. Dünya Kadınlar Günü'nde, deneyimlediğimiz en büyük acı ve sınavların dışında, aynı zamanda güçlü ve her şeyi yapabilecek güçte olduğumuzu anlamalıyız" dedi.

4 39