için kaldı

Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi? Serel Yereli'nin Mustafa Sandal açıklaması

Emina Jahovic’le evliliğini geçen Haziran'da tek celsede bitiren Mustafa Sandal, yaptığı son Instagram paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Akıllara Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi, aşk mı yaşıyor, ilişki mi yaşıyor? soruları geldi. Akıllara Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili m yanıtı.

Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi? Serel Yereli'nin Mustafa Sandal açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 11:11

Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi, aşk mı yaşıyor, ilişki mi yaşıyor? Mustafa Sandal, Serel Yereli ile bir fotoğrafını aynı gün “Londra’dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok” notuyla sayfasına yüklemişti. Ardından Serel Yereli'de bu gönderinin altına kalpli bir yorum atmıştı. Akıllara Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi, aşk mı yaşıyor, ilişki mi yaşıyor? soruları gelmişti. İşte Serel Yereli Mustafa Sandal sevgili mi, aşk mı yaşıyor, ilişki mi yaşıyor? sorularının yanıtı.

Serel Yereli Mustafa Sandal ile aşk mı yaşıyor? Serel Yereli'nin Mustafa Sandal açıklaması

Serel Yereli Mustafa Sandal buluşmasıyla ilgili “Mustafa Londra’ya gelmeden önce mail atmıştı. Müzik hakkında, hayat hakkında buluşup konuşalım, ne yapıyorsun Londra’da diye. E adam rica etmiş, Türkiye’de bir kariyeri var. Ben de kıramadım olur dedim, buluştuk. Çocuklar da çok tatlıydı, güzel bir yemek oldu. Büyüğüm kendisi, ne deseydim, olmaz diyemedim. Ben burada çok ciddi kariyer kurmaya çalışıyorum. Mustafa ile müzik ya da düet gibi bir çalışmamız olmayacak.” Sandal, daha sonra “Serel’le buradaki stüdyo tonmaister ve mastering ortamları ile alakalı buluştuk. Burada bu konuda sağlam bir muhiti var! Yani bir müzisyen, bir müzisyenle müzik üzerine bir saat vakit geçirip sohbet etti!” açıklamasını yaptı.
Serel Yereli Mustafa Sandal ile aşk mı yaşıyor? Serel Yereli'nin Mustafa Sandal açıklaması

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar