Bülent Ersoy ile Tarkan arasında neler yaşanıyor?

Bülent Ersoy, Tarkan’la düet yaptığı “Ümit Hırsızı” şarkısında kriz çıktığı ve şarkıyı iptal ettiği iddialarına açıklama yaptı. Sanatçı, ''Şarkımı okuyup teslim ettim, bunları kim uyduruyor” dedi.

Bülent Ersoy ile Tarkan arasında neler yaşanıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 10:19

Önceki gece Ankara'da bir mekanda konser veren Bülent Ersoy, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tarkan ile düet yaptığı 'Ümit Hırsızı' adlı şarkıda kriz yaşandığına dair gelen sorulara Ersoy tepki gösterdi. 

Tarkan'ı arayıp , 'İçime sinmedi. Bir daha stüdyoya girelim' dediği ve bu teklifin Tarkan tarafından reddedilince şarkıyı iptal ettiği söylenen  Ersoy, 'Bu haberleri kim nereden çıkarıyor, nereden uyduruyor bilmiyorum. Ben işlerindee 2 usta isimle çalıştım; Tarkan ve Taşkın Sabah. Şarkımı da okuyup teslim ettim, yok rest çekmişim, yok çekmemişim. Ellerine ne geçiyor bilmiyorum.'' açıklamasını yaptı. 

ABACI'NIN TANSİYONU DÜŞTÜ

Bülent Ersoy’dan önce sahneye çıkan Muazzez Abacı, tansiyonu düşünce, programını erken bitirdi. Abacı, “Birden soğuk ter dökmeye başladım, baktım ki başım dönüyor, onun üzerine erken veda ettim ama şimdi iyiyim” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar