Bora Akkaş ve Seda Türkmen ayrıldı mı?

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında evlenen oyuncu Seda Türkmen ve Bora Akkaş ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Bora Akkaş ve Seda Türkmen ayrıldı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:17

Oyuncu Seda Türkmen ve Bora Akkaş’ın  ayrıldığı iddia edildi. Seda Türkmen ve Bora Akkaş geçen yıl ağustos ayında imza atmışlardı.

Geniş Aile' dizisinde hayat verdiği Zekai karakteriyle yıldızı parlayan Bora Akkaş ile Seda Türkmen Beykoz Kundura Fabrikası'nda düğünle evlenmişti

Hürriyet’te yer alan habere göre, Seda Türkmen konu hakkında bir açıklama yaptı. Türkmen, “Her evlilikte olabilecek sorunlar. Şu an ayrıyız ama zaman ne gösterir bilinmez. Resmi olarak bir şey yok, dava henüz açılmadı” ifadelerini kullandı.

 Türkmen bu açıklaması ile iddiaları da kabul etmiş oldu. Bora Akkaş tarafından ise konu hakkında bir yorum gelmedi.

SEDA TÜRKMEN KİMDİR?

1 Ocak 1986 yılında İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 8 yıl Keman Eğitimi aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. İzmir’in güzellerinden olan Türkmen moda dergilerinde kendinden söz ettirmiştir. Biz İstanbul’a gelen oyuncu tiyatro oyunlarında yer almıştır. Papatyam ve Annem uyurken dizileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Fatih Harbiye dizisi ile herkes tarafından sevilen biri olmuştur. Hayata her zaman olumlu bakan ve hayata kesinlikle küsülmemesi gerektiği yönünde düşünen biri olarak, meydana çıkan olumsuzluklarda, hep kendisinde bir kusur aramanın gerekli olduğunu savunmaktadır. Gençlerin sevgisini kazanan güzel oyuncu müzik alanında keman çalma becerisi profesyonel düzeyde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Güzel oyuncuya oyunculuk hayatında başarılarının devamını diliyoruz. Fiziksel özellikleriyse şöyle; boyu 171 cm, 52 kg, göz rengi ela, saç rengi ise kumraldır.

BORA AKKAŞ KİMDİR?

Bora Akkaş kimdir 1990 senesinin 12 Eylül günü İstanbul Şehrimizde hayata gözlerini açmıştır.İlköğretimi bitirdikten sonra Lise tercihini Özel Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi’ni seçerek yapmıştır.Lise’den sonra oyunculuk eğitimi almış ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır.2002 senesinde ilk kez bir film ile oyunculuk ile tanışmıştır.Gönlümdeki Köşk Olmasa onun ilk filmi olmuştur.Bu dizide Küçük Osman rolünde oynamıştır.Filmdeki başarısı ile Altın Portakal ödülünü küçük yaşına rağmen almıştır.

Bora Akkaş Oyunculuk ile tanışdıktan sonra müzik ilede ilgilenmeye devam etmiş ve müzik grubunda bass gitar çalmaya başlamıştır.6 sene boyunca katılmış olduğu müzik grubunda bass gitar çalmaya devam etmiştir.İlk zamanlarda A4 Records ile çalışan Oyuncu daha sonra birçok tracklere imza atmıştır.2008 tarihinde Miller Music Factory adındaki yarışmaya bir arkadaşınla beraber katılmış ve Bize Kızma isimli parçayı okumuşlardır.Yarışma neticesinde ikinciliği almışlardır.Bu sırada dizilerde oyunculuğuna devam etmiş ve 2009 tarihinde Adab-ı Muaşeret adındaki filmle 3. kez film tecrübesi yaşamıştır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar