Bergüzar Korel hem İbrahim Tatlıses'in hem Funda Arar'ın şarkısını söyledi

Oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde bir mekanda aralarında Esra Erol, Ercan Saatçi ve Mustafa Sandal gibi isimlerin bulunduğu mekana gitti. Mekanda Bergüzar Korel'in şarkı söylemesi için yoğun istek vardı.

Bergüzar Korel hem İbrahim Tatlıses'in hem Funda Arar'ın şarkısını söyledi
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:12
12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:33

Gökhan Güneş'in sahne aldığı mekanda Bergüzar Korel yapılan davetleri geri çevirmeyerek sahneye çıktı.


Bergüzar Korel sahneye çıktığında Esra Erol'a hangi şarkıyı istediğini sordu. Ardından İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısını söyledi. 


'Benim çok iyi sesim yok' diyen Bergüzar Korel ardından Funda Arar'ın Senden Öğredim şarkısını seslendirdi.

2016 YILINDA ALBÜM ÇIKARMIŞTI

2016 yılında Bergüzar Korel, Aykut Gürel Presents: Bergüzar Korel albümünü çıkarmıştı.

Şarkı söylemeyi hep çok sevdiğini dile getiren Bergüzar Korel, “Şarkı söylemeyi hep hayal ettim ama hiçbir zaman albüm yapmaya cesaret edemezdim. Aykut Gürel bana hayalini anlattığında, ben de bu hayalin bir parçası olarak kendi hayalimin peşinden gittim. En büyük endişem de Sezen Aksu’nun sesinden dinlemeye alıştığımız, onun yorumuyla benimsediğimiz şarkıları başka bir tarzla yorumlamak oldu.Harika müzisyenler ile özenle seçilmiş 12 harika Sezen Aksu şarkısı için stüdyoya girdiğimde çok heyecanlıydım. Şarkıların ruhu, dokusu o kadar güzel ki nasıl hissediyorsam, içimden nasıl geliyorsa öyle yorumlamaya çalıştım. Umarım dinleyenlerde de güzel bir tat bırakır” diye konuşmuştu.

Bergüzar Korel'in canlı canlı şarkı söylediği anlar

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar