için kaldı

Belediye başkanının kaseti ortaya çıktı

Evli ve iki çocuklu muhafazakar belediye başkanının seks kaseti ortaya çıktı. Seçimde yeniden aday olacağını açıklayan başkan, özel bir yatta uyuşturucu ve seks partisine katılmış.

Belediye başkanının kaseti ortaya çıktı - Sayfa 1

Macaristan’da 2006 yılından bu yana Györ belediye başkanı olarak görev yapan Zsolt Borkai, aynı zamanda olimpiyat madalyalı bir isim. Seul'de 1998 yılında Özel Olimpiyatlar'da yarıştı ve kulplu beygirde altın madalya kazandı. Şimdi ise seks ve uyuşturucu alemindeki görüntülerinin ortaya çıkması nedeniyle zor günler yaşıyor.

1 11
 
Belediye başkanının kaseti ortaya çıktı - Sayfa 2

Ülkede ve kentinde sevilen bir lider olan Zsolt Borkai, bir blog sayfasında paylaşılan görüntüler nedeniyle istifaya zorlanıyor. Normal hayatında muhafazakar olmasından dolayı Başbakan Viktor Orban'ı destekleyen Borkai, seçim öncesi ortaya çıkan kasetin ardından zor durumda kaldı.

2 11
 
Belediye başkanının kaseti ortaya çıktı - Sayfa 3

Çevresinde ve ülkesinde ailesine ve değerlerine bağlı bir baba profili çizen Zsolt Borkai, yatta bir kaç kadınla birlikte alem yapıyor. Görüntülerin sızdırıldığı blogda eğlence boyunca alkol ve uyuşturucu alınıp seks yapıldığı iddia edildi. Hatta görüntülerin porno sitelere de yüklenerek yayılması sağlandı.

3 11
 
Belediye başkanının kaseti ortaya çıktı - Sayfa 4

Hırvatistan'ın Dubrovnik kıyısındaki Adriyatik Denizi'nde çekildiği belirtilen görüntüler için Borkai'den herhangi bir yalanlama gelmedi. Borkai, görüntülere rağmen istifa etmeyeceğini açıkladı.

4 11