için kaldı

Özer: Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdi

Zerrin Özer sağlık sorunları yaşadığı dönemde başbakan olan Erdoğan’ın kensisi ile ilgilendiğini ifade ederek, “Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdi" ifadelerini kullandı.

Özer: Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Aralık 2018 Pazartesi 10:48

 Ünlü sanatçı Zerrin Özer, uzun bir aradan sonra tekrar Anadolu şehirlerine gideceğini söyledi.

Sabah gazetesine konuşan Zerrin Özer’in röportajı şöyle:

Türkiye turnesine çıktınız. Anadolu'ya da gideceksiniz. O zengin topraklar sizin için ne ifade ediyor?

- Anadolu'ya gittiğimde orada yaşayan kadınlara, erkeklere herkese 'Efendimiz' derim. Benim için Anadolu gerçek Türkiye'dir. Orada yaşayanlar benim için çok kıymetlidir. Başımın tacıdır. Hatta herhangi bir Anadolu kasabasına yerleşmeyi hep düşünmüşümdür. Fakat işlerim nedeniyle bu arzumu yerine getiremedim. Şimdi o topraklarda konserler vereceğim için çok mutluyum. Yıllar yıllar var ki hiç gitmedim. Ama biliyorum ki gerçek sevenlerim oradalar.

Nedir onların sevgisini gerçek kılan?

Orada her şey çok saf, çok temiz. O elektriği, o enerjiyi gözlerinden alıyorsunuz. Normalde uzakta olduğumuz için sizi zihinlerinde çoğaltıyor ya da eksiltiyorlar. Dolayısıyla ben onların yüreklerinde çarpan bir insanım. Aynı insani değerlere önem verdiğim için de benim çok yakınımda duruyorlar.

Konserlerde hayranlarınızla nasıl bir iletişim içinde oluyorsunuz?

Konserlerim 23.00 gibi biter. Ama konser verdiğim yerden ayrılışım çoğu zaman sabah 05.00'i bulur. Gençlerle sohbet ederim. Zerrinlerine, Zerrin ablalarına özel ilişkilerinden bahsederler. Bir genç kızın, genç erkeğin o dönemde hayatında sevgiden daha çok önemsediği ne olabilir ki? Ayrılıklarını anlatırlar örneğin. Ben karşı tarafın numarasını isterim, telefon açar, uyandırırım. Sonra da ikisini barıştırırım. Konuşmalar sürer de sürer. İnanın o sohbetler beni ruhsal anlamda sahnede şarkı söylemekten daha çok tatmin eder. Dinleyicilerimi görmeliyim, sevmeliyim, onlara dokunmalıyım, onlarla temas kurmalıyım. Eğer konserime teşrif ediyorlarsa demek ki bana bir zaman ayırmışlar. Demek ki Zerrinlerine önem vermişler. Bu önemin kat be katını ben de onlara göstermeliyim. Bu bir mecburiyetten değil. Bu gönülden gelen paylaşım.

Sağlığınız nasıl?

‘Zerrin Özer artık yürüyemiyor, konsere çıkamıyor’ diyenler var. Her şeyden önce ben akrebe akrebim. Benim hayat felsefem şudur: "Ölümsüzlüğün dışında her şey imkanlıdır. Sağlık sorunları yaşadım ama artık dimdik ayaktayım."

Sağlık sorunları yaşadığınız dönemde Başkan'ımız sizinle yakından ilgilendi değil mi?

Ben kendilerini insan olarak çok seviyorum. Japonya'dayken bile ameliyatımla yakından ilgilendiler. Kimse aramazken doktorları dahi aradılar. Bana gerçekten bir sanatçı olduğumu hissettirdiler. Bu yüzden kendisine vefam ve sevgim büyüktür.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar