Aynur Aydın’dan itiraf: “Çok ihanete uğradım”

Bugünlerde çıkaracağı kliple genellikle de son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ile gündeme oturan şarkıcı Aynur Aydın, müzik sektörünün kendisinde daha esnek olmayı ve kaderci olmayı öğrettiğini söyledi

Aynur Aydın’dan itiraf: “Çok ihanete uğradım” - Sayfa 1

Sosyal medyayı biraz daha deşarj olabileceği ve günlük tutabileceği yer olarak gördüğünü söyleyen Aynur Aydın çok konuşulan sütyen konusu için, “Beni dinleyenlerin bir gün beni anlayacağına eminim. Zaman zaman yanlış anlamalar mutlaka olacaktır.” dedi. Reddedilme sorusuna ise “Hoşlandığım kişi gaymiş” yanıtını verdi.

1 19
 
Aynur Aydın’dan itiraf: “Çok ihanete uğradım” - Sayfa 2

Neler öğretti sana müzik piyasası?

Daha esnek olmayı öğretti. Almanya’da her şey daha disiplinli ve zamanında işliyordu. Daha esnek olmayı ve kadere bırakmayı öğretti.

2 19
 
Aynur Aydın’dan itiraf: “Çok ihanete uğradım” - Sayfa 3

Twitter’da farklı bir Aynur Aydın var. Twitter, kendini ifade ettiğin bir mecra mı?

Ben ilk Türkiye’ye geldiğimde çalıştığım yer “Sana bir twitter hesabı açmamız lazım.” dedi. Ondan sonra ilk başta saçma sapan şeyler yazdım. Fırça yedikten sonra işim dışında bir şey paylaşmadım. Bir ara beni rahat bıraktılar. Orayı biraz daha deşarj olabileceğim ve günlük tutabileceğim bir yer olarak kullanmaya başladım.

3 19
 
Aynur Aydın’dan itiraf: “Çok ihanete uğradım” - Sayfa 4

Rahat bir görüntü var orada. Rahat olmak bir özgüven getiriyor ama mutluluk getiriyor mu?

Ben mutlu olmasam asla paylaşmam. Ben hayatımda da öyleyim. Mutlu olmadığım hiçbir şeyi yapmam. Onların bana yazdıkları da beni mutlu ediyor. “Abla ya yine mi? Bana torbacının adını ver.” dediklerinde bir gülme geliyor. Çünkü ben alkol bile kullanmam.

4 19