Aşk Adası'nın güzeline 154 bin TL'lik ahlaksız teklif!

İngiltere'de reyting rekorları kıran reality şov programı Love Island'a Aşk Adası katılarak ünlenen Tyne-Lext Clarson, 19 yaşında ilk uygunsuz teklifini aldığını, akşam yemeği ve içki karşılığında 20 bin sterlin (yaklaşık 154 bin TL) önerildiğini anlattı.

Aşk Adası'nın güzeline 154 bin TL'lik ahlaksız teklif! - Sayfa 1

Katıldıkları reality şovlardan sonra şöhrete kavuşan, modellik yapan, sosyal medyada fenomen olan internet ünlüleri, kendilerine gelen ahlaksız teklifleri deşifre etti. BBC'ye konuşan influencer'lar, özellikle Instagram üzerinden yüzlerce teklif aldıklarını, söz konusu tekliflerde büyük meblağların döndüğünü de ekledi.

1 15
 
Aşk Adası'nın güzeline 154 bin TL'lik ahlaksız teklif! - Sayfa 2

BBC Victoria Derbyshire programına konuşan sosyal medya ünlüleri, her gün tanımadıkları insanlar tarafından cinsel ilişki karşılığı para teklifi aldıklarını anlattı. İçlerinden biri, "sosyal medyanın, erkeklerin bir sonraki cinsel ilişkilerin için bir katalog haline geldiğini" söylüyor.

2 15
 
Aşk Adası'nın güzeline 154 bin TL'lik ahlaksız teklif! - Sayfa 3

İngiltere'de reyting rekorları kıran reality şov programı Love Island'a Aşk Adası katılarak ünlenen Tyne-Lext Clarson, "Bu adeta lüks hayat kadınlığı" diyor.

3 15
 
Aşk Adası'nın güzeline 154 bin TL'lik ahlaksız teklif! - Sayfa 4

Aldığı mesajların ve uygunsuz tekliflerin kendisine özel olmadığını farkında olan Tyne-Lext Clarson, "Bana böyle mesajlar attıklarına göre Instagram'da binlerce güzel kıza benzer mesajlar yolluyorlardır" diyor.

4 15