Arka Sokaklar 482. bölüm fragmanı- Arka Sokaklar’da Tunç öldü mü?

Arka Sokaklar dizisinin Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı. Dizinin yeni bölümünde Mesut komiserin oğlu Tunç saldırıya uğruyor ve vuruluyor.  Peki ya Tunç öldü mü?

Arka Sokaklar 482. bölüm fragmanı- Arka Sokaklar’da Tunç öldü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Mayıs 2018 Cumartesi 09:44

Kanal D’nin uzun yıllar boyunca sıkılmadan izlenen dizisi Arka Sokaklar’da beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan ve dizinin başından bu yana kadroda olan Mesut komiserin oğlu Tunç girdiği çatışma sonrasında vuruluyor.  Telsislere gelen bilgiye göre Tunç’un teröristlerle girdiği çatışma sırasında vurularak şehit olduğu bilgisi veriliyor.

Tunç Nasıl Vuruluyor?

Dizinin 481. bölümünde Asım’ın saldırısıyla neye uğradığını şaşıran Tunç, evin içinde saklanırken aniden ortaya atıldı ve atılmasıyla vurulması bir oldu. Mesut komiser Tunç’un vurulduğunu gördüğü an konuşamadı. Tunç’ın öleceğini düşünmüyoruz. Tunç büyük ihtimal ağır yaralanacak ve ameliyat sonrasında herkes onun ölüp ölmeyeceğini merakla bekleyecek. Arka Sokaklar dizisinde bu durum sık sık yaşanıyor. Bu güne kadar sadece Suat öldü onun dışında dizinin ana kahramanları diziden ayrılmadı. Tabi  Tunç gerçekten de diziden ayrılıyor olabilir. Tunç karakteri daha önce kanser hastalığıyla mücadele etmiş ve başarıyla bu hastalığı yenmişti. Sezon finali yaklaşırken izleyiciyi merakta bırakacak ve yeni sezonu heyecanla bekleyecek olaylara yer veriliyor. Arka Sokaklar Tunç öldü mü ölecek mi? soruları 25 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümde netlik kazanacak.

Arka Sokaklar 482.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Arka Sokaklar'ın 482. bölüm fragmanı yayınlandı. Haziran ayında sezon finali yapacak olan Arka Sokaklar'ın son bölümünde, Mesut Komiser oğlu Tunç'un acısıyla sarsılıyor. 18 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar'ın 481. yeni bölümünde Asım, Mesut'un evini kurşunladı ve Tunç ağır yaralandı. Yeni bölüm fragmanında ise Tunç hastaneye kaldırılıyor. Mesut Komiser'in evi terk etmesi ve perişan hali ise akıllara Tunç öldü mü sorunu akıllara getiriyor. Mesut, oğlu Tunç için intikam almayı kafasına koyacaktır. Bu mücadelede gözünü karartarak; her türlü tehlikeye rağmen oğlunun intikamını alma gayesi içerisindedir. Arka Sokaklar, merakla beklenen bölümüyle 25 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar Tunç (Kerimhan Duman) Kimdir?

Kerimhan Duman, 1996 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Sümer Onat Film ve Tiyatro Merkezi'nde Oyunculuk Eğitimi alarak tamamlamıştır. Küçük yaşlarda ekranlarla tanışan oyuncularımızdan olan Kerimhan Duman, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile kariyerine adım atmıştır ve halen dizinin kadrosunda yer almaktadır. 21 yaşında olan Kerimhan Duman İkizler burcudur. Kerimhan Duman oyuncu olarak tanınmaktadır. Kerimhan Duman 180 cm boyunda ve 75 kilodur. Gözleri ela renktir. Sümer Onat Film ve Tiyatro Merkezi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar