Bayhan'ın annesi neden intihar etti?

14 yıl önce katıldığı Popstar yarışması ile duyuran Bayhan Gürhan Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda Bayhan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Peki ama Bayhan'ın annesi neden intihar etti? İşte Bayhan'ın bilinmeyenleri

Bayhan'ın annesi neden intihar etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 13:10

14 yıl önce yayınlanan Popstar yarışmasıyla adından söz ettiren Bayhan, ''Şarkı söylemek en büyük hayalimdir, hala şarkı söylüyorum. Yavaş yavaş geri dönüyorum.'' dedi. 

''Ben hayatı gezerek, keşfederek yaşamayı sevenlerdenim.'' diyen Bayhan,''Bir şey sakladığım yok. Bana sorulan her şeyin cevabını veririm. Engellendim demek hata olur. Biz o zaman çocuktuk, yol yordam bilmezdik. Birçok artıdan geri kaldık. İnsanları affedeli çok zaman oldu. Kendimi de affettim.'' açıklamasını yaptı. 

Bayhan'ın annesi neden intihar etti?
Annesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bayhan, ''Annem küçükken gözümün önünde zehir içmişti. Bazı izler vardır gitmez. Ama buna rağmen ayakta kalmaya çalışıyoruz. İlaç desteği almadan…  Bu insanların dünyada yaşayabileceği en büyük cennet annesiyle var olmasıdır. Baba hep eksiktir, Anne her türlü varlıkta yoklukta güzellikleri yaşatır.  Annemi kaybettiğimde 5-6 yaşındaydım. Hatırlarım hala…'' ifadelerini kullandı. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar