için kaldı

Altan Erkekli ödül aldığı filmin adını unuttu

SİSAY Emek Ödülü’nü yönetmen Çağan Irmak’ın elinden alan Altan Erkekli, senaristliğini ve yönetmenliğini Irmak’ın yaptığı ve kendisinin de başrolünü üstlendiği “Bizi Hatırla” filminin adını unuttu.

Altan Erkekli ödül aldığı filmin adını unuttu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
16 Eylül 2018 Pazar 15:05

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) ve Cinemarine Sinemaları'nın katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen 8.Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller Bodrum Trafo'da gerçekleşen tören ile sahiplerine takdim edildi. SİSAY Başarı Ödülü Zerrin Tekindor ile Timuçin Esen'e, SİSAY Basın Ödülü Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Okan Sarıkaya'ya, SİSAY Genç Başarı Ödülü Enes Batur'a, SİSAY Emek Ödülleri Erkan Can, Sumru Yavrucuk, Altan Erkekli ile Bahar Öztan'a takdim edildi. SİSAY Onur Ödülü Ayşen Gruda'ya verilirken, SİSAY Yaşam Boyu Onur Ödülü ise Fatma Girik'e verildi. Rahatsızlıkları nedeniyle Fatma Girik ile Ayşen Gruda geceye katılamadı.

Ödül aldığı filmin adını unuttu

SİSAY Emek Ödülü'nü yönetmen Çağan Irmak'ın elinden alan Altan Erkekli, senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı ve kendisinin de başrolünü üstlendiği “Bizi Hatırla” filminin isimini unutunca salonda kahkaha dolu anlar yaşandı. Daha sonra Çağan Irmak ile paylaştıkları anılardan bahseden Erkekli, aldığı ödülden duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar