Alper Saldıran: Tacize uğradım, popomu elleyenler oldu

‘Kürk Mantolu Madonna’ oyunundaki peformansıyla adından sıkça bahsettiren Alper Saldıran, Posta gazetesinden Bekir Saçar'ın sorularını yanıtladı.

Alper Saldıran: Tacize uğradım, popomu elleyenler oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 10:25

Pazar postası için yaptığı röportajda 'Eşin Pınar Tuncegil ile “Öpüşemez, sevişemez, kimseyle yatağa giremez” gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?' sorusuna Saldıran, ''Asla öyle bir kuralımız, kanunumuz yok. Türkan Şoray kanunları mı kaldı? Proje bunu istiyorsa sen de bunu kabul ettiysen, rolün gerektirdiği oyunu oynayacaksın. Ben bunu yapamam diye bir şey söz konusu değil. Bu bir oyunculuk üslubu.'' yanıtını verdi. 

POPOMU ELLEYENLER ÇOK OLDU

Taciz ile ilgili açıklamalarda bulunan Alper Saldıran, ''Zihinsel de olsa fiziksel de olsa her türlü taciz iğrenç bir şey, kabul edilemez.Uğradım. Şapkamı çıkaranlar, popomu elleyenler çok oldu.'' cümlelerini kullandı.

EVLİLİK ZOR ZANAAT

Evliliğiyle ilgili Saldıran, ''Evlilik zor zanaat. Çok iyi gidiyor maşallah. Aslında insan evlenince her şey güllük gülistanlık olacak zannediyor. Evlendikten sonra ilişki başka bir boyut kazanıyor. Mühim olan o ilişkiyi korumak ve taze tutmak. Harika bir evliliğimiz var. Her insan kendi içinde bir eksik hisseder ya... Pınar, benim o eksik tarafım. İçimdekini dışa vurmadığım insan gibi. Beni tamamlayan kişi.'' açıklamasını yaptı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar