için kaldı

Baba olan Alişan duygularını canlı yayında anlattı

Çocuğunu kucağına alan Alişan duygularını canlı yayında anlatı. Alişan “Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan taş olur.” dedi

Baba olan Alişan duygularını canlı yayında anlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 14:49

Geçtiğimiz sene dizi setinde tanıştığı oyuncu Buse Varol ile dünya evine giren Alişan, dün baba oldu. Çiftin bebekleri 4 kilo 365 gram dünyaya geldi. 42 yaşında baba olan Alişan, yaşadığı duyguları Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak anlattı.

"Çocuğun çıkma anı bir mucizeydi"

Canlı yayına telefonla bağlanan Alişan, Cuma gününe kadar hastanede yatacaklarını söyleyerek yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı:

"Allah isteyen herkese versin inanılmaz bir duygu tarif edilemez. Ben doğuma girdim son ana kadar dayanabilir miyim diye düşündüm. Perdenin arkasında hep Buse'yle birlikteydim. Elini tuttum. O çocuğun perdenin arkasında çıkma anı mucize.

"Allah'a inanmayan taş olur"

Acayip bir şey Allah'ın bir mucizesi. Allah'a inanmayan taş olur. Orada anlıyorsun ki bu bir mucize 9 ay annenin karnında büyüyor ve sonra kucağına alıyorsun.

Dün geceden beri bebeğin yanına gidip bakıyorum enfes alıyor mu diye sürekli koklamak öpmek istiyorum acayip bir duygu. Bebek, bana, Buse'ye, dayısına ve amcasına benziyor. Buse 'Çok güzel' diye ağlamaya başladı. Ben de bir şey diyemedim. Sadece 'Aşkım geldi ve çok şükür' diyebildim."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar