Ali Atay, Cinayet Süsü ile geliyor

Ali Atay "Cinayet Süsü" filmi ile üçüncü kez yönetmen koltuğuna oturuyor.

Ali Atay, Cinayet Süsü ile geliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 20:17

Ali Atay'ın yeni filmi polisiye komedi Cinayet Süsü olacak. Son olarak yönetmenliğini üstlendiği yerli komedi Ölümlü Dünya ile seyircilerin karşısına çıkan Ali Atay, tekrar yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. 2015 yılında çektiği Limonata filmi ile oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan Atay, 3. filmi "Cinayet Süsü"nün çekimleri geçtiğimiz günlerde start verdi.

Ön hazırlık çalışmaları 8 hafta süren filmin senaryosunda Atay'a, "Ölümlü Dünya"nın senaryosunda birlikte çalışmış olduğu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi eşlik ediyor. Yapımını Taff Pictures'ın üstlendiği yerli komedi filminin başrollerinde usta oyuncular yer alıyor. Filmin başrollerini başarılı oyuncu Uğur Yücel, komedinin sevilen yüzü Cengiz Bozkurt ve yerli komedinin en sevilen kadın yüzlerinden biri olan Binnur Kaya'ya ek olarak, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen paylaşıyor.

"Cinayet Süsü"; ülke tarihinin en gizemli seri katil vakasını çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin eğlenceli hikayesini konu ediniyor.

Daha çok oyunculuğu ile tanıdığımız Ali Atay ilk önce 2015 yılında Limonata ile kamera arkasına geçmiş ve iyi bir ilk film ortaya koymuştu. Daha sonra da Ölümlü Dünya ile yönetmenlik koltuğunu sağlamlaştırmıştı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar