Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı!

Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteri tanınan Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırttı. Şimdilerde 21 yaşında olan genç oyuncu güzelliği ile adeta bir içim su.

Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı! - Sayfa 1

Başrollerinde Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın'ın oynadığı Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile tanınan genç oyuncu Birsu Demir'in yıllar içerindeki değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

1 12
 
Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı! - Sayfa 2

2011-2013 yılları arasında yayınlanan ve yayınladığı dönemde izleyici tarafından sevilerek takip edilen Alemin Kralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile dikkat çeken Birsu Demir o dönem çocuk oyuncu olmasına rağmen başarılı performansı ile seyirci tarafından büyük beğeni toplamıştı.

2 12
 
Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı! - Sayfa 3

Genç yaşta şöhreti yakalayan Birsu Demir, 2011 yılında 12 yaşında olan ve dizinin final yapmasının ardından başka yapımlarda da boy göstermiş ve son olarak 2017 yılında TRT'de yayınlanan Son Çıkış isimli dizide oynamıştı.

3 12
 
Alemin Kralı'nın Oben'i değişimiyle dudak uçuklattı! - Sayfa 4

21 yaşındaki genç oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi dikkat çekti. Birsu Demir, fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Demir, fotoğrafın altına "Make up artist kankanız varsa, şanslısınızdır" notunu düştü.

4 12