için kaldı

Tek nefesle dakikalarca su altında! Akdeniz'in 'deniz kızı' görenleri hayran bırakıyor

Antalya'da yaşayan Melike Selçuk, yaklaşık 5 yıldır su altı modelliği yapıyor. Su altında verdiği pozlarla sosyal medyada beğenilen modeller arasında yer alan Selçuk, özellikle tek nefesle su altına yapılan çekimlerde rahatlığıyla dikkati çekiyor.

Tek nefesle dakikalarca su altında! Akdeniz'in 'deniz kızı' görenleri hayran bırakıyor - Sayfa 1

Türkiye'de çeşitli tanıtım ve farkındalık projelerinde su altı modelliğine ihtiyaç duyuluyor. Fazla bilinmeyen su altı modelliği için genelde ünlü isimler tercih edilirken, bu işi profesyonel olarak yapanlar da var.

1 6
 
Tek nefesle dakikalarca su altında! Akdeniz'in 'deniz kızı' görenleri hayran bırakıyor - Sayfa 2

Bunlardan biri olan Melike Selçuk, yaklaşık 5 yıldır su altı modelliği yapıyor. Kemer'de su altı fotoğraf sanatçısı Adnan Büyük ile mavi derinliklere dalarak poz veren Melike Selçuk'un 2 yıldız dalış brövesi bulunuyor. Su altında verdiği pozlarla sosyal medyada beğenilen modeller arasında yer alan Melike Selçuk, özellikle tek nefesle su altına yapılan çekimlerde rahatlığıyla dikkati çekiyor.

2 6
 
Tek nefesle dakikalarca su altında! Akdeniz'in 'deniz kızı' görenleri hayran bırakıyor - Sayfa 3

Melike Selçuk, "Mersin Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon, Sinema Bölümü'nü okudum. Bu bölümü okurken 'su altı görüntüleme teknikleri' diye bir ders aldım ve onunla birlikte su altı modelliğine giriş yaptım. 5 yıldır eğitimlerini alarak bu işe devam ediyorum. Onun dışında bu meslekle ilgili önümüzün çok açık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü genelde tercih edilenler ya ünlüler oluyor ya da çok tanınmış isimler oluyor."

3 6
 
Tek nefesle dakikalarca su altında! Akdeniz'in 'deniz kızı' görenleri hayran bırakıyor - Sayfa 4

"Eğitimini almadan birkaç çalışmayla suyun altında biraz da güzel durabiliyorlarsa onları tercih ediyorlar. Eğitimi biraz daha ikinci planda bıraktıkları için bu konuda biraz kırgınız açıkçası" dedi. Yıl içerisinde yeri geldiğinde 100'e yakın dalış yaptığını anlatan Melike Selçuk, pandemi nedeniyle bu yıl sayının çok az olduğuna işaret etti.

4 6