Demet Akalın, ''Aklı başında bir anneyim, kızımın yanında öpüşmem''

Bodrum’da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Demet Akalın, giyim tarzını eleştirenlere cevap vererek, “Eskiden bana laf eden ablaların hepsi pahalı pahalı giymeye başladı” dedi. Akalın’ın, 10 yıllık eski bir elbise tercih ederek sahne alması ise şaşkınlığa sebep oldu.

Demet Akalın, ''Aklı başında bir anneyim, kızımın yanında öpüşmem'' - Sayfa 1

Bodrum'da haftada 4 gün sahne aldığını belirten Akalın kızı Hira ile ilgili açıklamalar yaptı. 



1 5
 
Demet Akalın, ''Aklı başında bir anneyim, kızımın yanında öpüşmem'' - Sayfa 2

Kızı Hira’dan da bahseden Demet Akalın, “Ben aklı başında bir anneyim, aklı başında bir babası var. Biz çocuğumuzun yanında öpüşmüyoruz bile. Biz anne baba olarak, normal anne baba olarak kızımızın, evladımızın yanında öpüşmüyoruz. Onun için gece gelmiş, bizim yanımızda. Annesinin babasının yanında. Her zaman olan bir şey değil. Kırk yılda olan bir şey. Onun için tüm eleştirilere açığım, istedikleri kadar konuşsunlar. '' cümlelerini kullandı.


2 5
 
Demet Akalın, ''Aklı başında bir anneyim, kızımın yanında öpüşmem'' - Sayfa 3


3 5
 
Demet Akalın, ''Aklı başında bir anneyim, kızımın yanında öpüşmem'' - Sayfa 4

Kızının konserlere gelmesiyle ilgili ise ''Ben haftanın 4-5 günü çalışıyorum. Normalde bu saatlerde uyuyor. Ama bugün uyumadı, gideceğimi anladığı için ağladı. Kıyamadım, o yüzden de geldi. Birazdan babasıyla eve kaçar. Hafta arası İstanbul’a gidip gelemiyorum, onu da götürmek istemiyorum. Burayı baz aldığım için gündüzleri hep evladımlayım. Onun istediği şekilde otelleri, lunaparkları her tarafı dolanıyoruz. Onun için kimse bir şey diyemez. Tüm anne babalar için evlat en hassas konudur.” diye konuştu.


4 5