için kaldı

Ahmet Kural Sıla'ya küllük fırlattı mı?

Şarkıcı Sıla'nın savcıya verdiği ifadede küllük ile dayak kısmı yalanlanırken Ahmet Kural'ın kendisini ölümle tehdit ettiği yer alıyor. İşte Sıla'nın ifadesindeki küllük detayı...

Ahmet Kural Sıla'ya küllük fırlattı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
3 Kasım 2018 Cumartesi 22:32

Şarkıcı Sıla, Cumhuriyet savcısına verdiği ifadede Ahmet Kural’dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek üzere darp edildiğini söyledi. Sıla kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı.

Ölümle tehdit etmiş

Sıla ifadesinde Kural’ın kendisini hem dövdüğünü hem de ölümle tehdit edildiğini belirtti. Sıla ifadesinde konuşmanın bir anda kavgaya dönüştüğünü belirtirken tekme tokat dayak yediğini ve hakaretlere uğradığını belirtti.

sila-dasd-kanal-d
 

Küllüğü fırlatmamış

Sıla, darp olayında Kural’ın küllük kullanmadığını söyleyerek o iddiayı yalanladı. İfadede Kural’ın elinde küllük olduğu sırada Sıla’ya “git buradan seni öldürürüm” dediği de yar aldı.

sila-kanal-d
 

Ahmet Kural Pazartesi günü savcının karşısına çıkacak

Sıla darp olayından iki gün sonra özel bir hastaneden sağlık raporu almıştı. İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da Pazartesi günü savcının karşısına çıkacak. Ve Sıla’ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar