Survivor'da kötü haber

TV 8’de yayınlanan Survivor yarışmasının yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı oyun sırasında kaza sonucu yaralanan bir yarışmacının adaya veda edebileceğini söyledi

Survivor'da kötü haber
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
4 Şubat 2019 Pazartesi 10:40

TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen Survivor yarışmasında beklenilmeyen bir olay yaşandı.

'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının ikinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde, Acun Ilıcalı, Yunan takımından Dimitri ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Sakatlık sonrası doktor raporu beklendiğini belirten Acun Ilıcalı, bu sonuçlara göre Dimitri’nin yarışmadan ayrılmasının gündemde olduğunu duyurdu.

Ilıcalı "Dimitri hakkında kötü bir haber aldık. Doktorlar büyük ihtimalle devam edemeyeceğini söylüyorlar. Son bir değişiklik olmazsa Survivor'a devam edemeyecek. Yedek yarışmacılarımız var ve hazır. Bunlar da önümüzdeki günlerde takımlara dahil olacak. Yunan takımı da bunu biliyor" dedi.

Survıvor Dimitri Margaritis kimdir?

Eski dekatlon şampiyonudur ve MMA isminde ki bir tür kafes dövüşü sanatı eğitmenidir. Kavgacı ve sert bir adam. Asabiliği her zaman Survivor Yunan takımını karıştıracak. Güç oyunlarında en çok Pelenakos Yunanistan takımının gücü olacak. Herkes ona Rambo diyor.

45 yaşında olan Survivor Yunanistan yarışmacısı Dimitri Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir çocuk babası olan Korydallos Cezaevinde gardiyanı olarak çalışıyor. Survivor 2019 oyuncusu olan Dimitri tenis şampiyonu olarak tanınıyor ve yıllarca atletizm ile uğraştı.

Survivor 2019 yarışmacısı Dimitri Yunan Özel Kuvvetler komutanlığında da çalışmıştır. Dimitri hiç bir şartta Türk’lerin onu yenemeyeceğini düşünüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar