8 yaşındaki kız, altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi ve babası tarafından boğularak öldürüldü

Amerika'da 8 yaşındaki Autumn Hallow adındaki küçük kız, küvette boğulmuş bir şekilde bulundu. Dehşete düşüren olay sonrası 30 yaşındaki baba Brett Jason Hallow ve 28 yaşındaki üvey anne Sarah Kay Hallow tutuklandı.

8 yaşındaki kız, altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi ve babası tarafından boğularak öldürüldü - Sayfa 1

Amerika'da "Bu nasıl zalimlik?" dedirten bir olay yaşandı. 8 yaşındaki küçük kız öz babası ve üvey annesi tarafından altına ıslattığı gerekçesiyle boğularak öldürüldü. Olay sonrası çift tutuklandı.

1 6
 
8 yaşındaki kız, altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi ve babası tarafından boğularak öldürüldü - Sayfa 2

Üvey anne, polise verdiği ifadede Autumn'un, kendisine duş alacağını söylediğini uzun süre banyoda çıkmayınca kendisini kontrol etmek için banyoya girdiği ve küvette cansı bedenini yüz üstü gördüğünü söyledi. Baba ise karısının çığlıkları duyunca banyoya girdiğini ve polisi aradığını söyledi.

2 6
 
8 yaşındaki kız, altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi ve babası tarafından boğularak öldürüldü - Sayfa 3

Hayatını kaybeden Autumn'ın 6 yaşındaki erkek kardeşi, polise babasının ve üvey annesinin sürekli Autumn'u altını ıslatınca veya yaramazlık yapınca onu zorla uyku tulumunun içine koyup bağlayarak cezalandırdıklarını söyledi.

3 6
 
8 yaşındaki kız, altını ıslattığı gerekçesiyle üvey annesi ve babası tarafından boğularak öldürüldü - Sayfa 4

Çocuk ayrıca Autumn, ölmeden önce babasının ve üvey annesinin de banyo da olduklarını ve banyodan sürekli çarpma sesleri geldiğini söyledi. Üvey anne Sarah'ın 10 yaşındaki kızı da polise banyoda kan izleri gördüğünü ve Autumn 'un nefessiz kaldığını gördüğünü söyledi.

4 6