için kaldı

54 yaşından sonra: Salma Hayek'in yeni yıla 'merhaba' pozu

2020'ye pembe bikiniyle veda etti. 2021'i kahverengi bikiniyle karşıladı.

54 yaşından sonra: Salma Hayek'in yeni yıla 'merhaba' pozu - Sayfa 1

Hollywood'un yıllara meydan okuyan yıldızlarından Salma Hayek, yeni yılı ailesiyle birlikte çıktığı tatilde karşıladı. 2020 yılının bitmesine birkaç gün kala, üzerinde pembe bikiniyle "Hoşçakal 2020" diyen Hayek, bu kez de kahverengi bir bikiniyle yeni yıla "merhaba" dedi.

1 7
 
54 yaşından sonra: Salma Hayek'in yeni yıla 'merhaba' pozu - Sayfa 2

54 yaşındaki bir çocuk annesi Hayek, ididalı bikinisiyle çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında 16.8 milyon takipçisiyle paylaştı. Hayek'in bu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Salma Hayek, bazı takipçileri tarafından "dünyanın en güzel kadını" ilan edildi.

2 7
 
54 yaşından sonra: Salma Hayek'in yeni yıla 'merhaba' pozu - Sayfa 3

Hollywood'un en mutlu evliliklerinden birinin kahramanı olan Salma Hayek, 2020 yılını da bu poza uğurlamıştı. Hayek, Instagram sayfasında fuşya rengi bikini ve ona uygun renkte bir tunikle çekilen bir pozunu paylaştı. Fotoğraf için görüntüsünü güneş gözlüğü ve bir de şapkayla tamamladı Hayek.

3 7
 
54 yaşından sonra: Salma Hayek'in yeni yıla 'merhaba' pozu - Sayfa 4

İş insanı François Henri Pinault ile evli olan bir çocu annesi Hayek, paylaşımında " 2020'nin son günleri. Doğayla iletişim içinde bulunduğum ve sağlıklı olduğum için daha fazla minnettar olamazdım" mesajını yazdı.

4 7