2017'nin son aşkı: Murat Dalkılıç ve Hande Erçel

Merve Boluğur'la evliliğini noktalayan Murat Dalkılıç'ın geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek ödülüne layık görülen oyuncu Hande Erçel'le birlikte olduğu öğrenildi

2017'nin son aşkı: Murat Dalkılıç ve Hande Erçel
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 09:51

Şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu eşi Merve Boluğur'la 4 ay önce ayrıldı. Boşanmanın ardından Dalkılıç'ın İdil Fırat'la ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atıldı. Murat Dalkılıç o iddiaları "Artık öyle bir şaşırıyorum ki cevap bile vermek istemiyorum. Şu an böyle bir şey olmasının mümkünatı yok. Saçma şeyler. Olduğu zaman hiç saklamadım zaten, yine olursa yine saklamam" şeklinde yanıtlamıştı. Ancak 2 yıllık evliliğini birkaç ay önce sonlandıran Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel'le aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Posta'nın haberine göre, Murat Dalkılıç Hande Erçel birlikteliği 5 gün önce başladı. Öte yandan oyuncu Hande Erçel kısa süre önce iş adamı Mehmet Dinçerler ile birlikteydi.

MERVE BOLUĞUR İLE İLİŞKİLERİ BAŞLAYINCA "SADECE DOSTUZ" DEMİŞLERDİ

Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç 2014 yazında Bodrum plajlarında görüntülenmiş ancak "Aramızda aşk yok, dostluk var." demişti. Kısa zaman sonra ilişki ortaya çıktı. Çift 2015'te nikâh masasına oturdu. Ancak iki yıl süren evlilikleri Eylül 2017'de boşanmayla sonuçlandı.

HANDE ERÇEL SEVGİLİSİNİN YAKIN ARKADAŞIYLA BİRLİKTE OLMUŞTU

Hande Erçel ve Ekin Mert Daymaz sevgiliyken, Mehmet Dinçerler ile çift olarak görüşüyorlardı. Hande Erçel, Ekin Mert Daymaz ile ayrılınca Daymaz'ın yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler ile çıkmaya başlamıştı.

Son dönemde Erçel'in Mehmet Dinçerler'le ayrıldığı konuşuluyordu. 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde kazandığı "en iyi komedi/romantik komedi dizisi kadın oyuncu" ödülüyle adından söz ettiren Hande Erçel, Mehmet Dinçerler'den ayrıldığı iddialarını doğrulayarak şöyle yanıt vermişti:

"Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek tercih etmiyorum. Her zaman dediğim gibi mesleğimi sevgiyle yapmaya devam ediyorum. Artık bu konuyla gündemi meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapıyorum; ayrılık kararı aldığımız doğrudur."

Mehmet Dinçerler ise konuya ilişkin, "Birisi kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor. Biz de çıkaramadık. Çıkarmaya da çalışmadık" demişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar