Annie Kilner, Kyle Walker'la ayrı oldukları sürede 20 yaşında biriyle ilişki yaşamış!

İngiliz futbolcu Kyle Walker'ın 11 yıllık sevgilisi 28 yaşındaki Annie Kilner, yaşanan aldatma krizi sonrası 1 yıl ayrı kalmışlardı. Kilner'ın bu sürede, 20 yaşındaki Joshua Cox ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Annie Kilner, Kyle Walker'la ayrı oldukları sürede 20 yaşında biriyle ilişki yaşamış! - Sayfa 1

Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Kyle Walker'ın 3 çocuğunun annesi Annie Kilner'ın, yaklaşık 1 yıl ayrı kaldıkları dönemde ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı 20 yaşındaki Joshua Cox ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

1 12
 
Annie Kilner, Kyle Walker'la ayrı oldukları sürede 20 yaşında biriyle ilişki yaşamış! - Sayfa 2

Kyle Walker'ın kendisini aldattığını öğrendikten sonra geçtiğimiz yılın mayıs ayında yıldız futbolcuyu terk eden Kilner, bu yılın haziran ayında Walker'ı affetmiş ve evlilik teklifini kabul etmişti.

2 12
 
Annie Kilner, Kyle Walker'la ayrı oldukları sürede 20 yaşında biriyle ilişki yaşamış! - Sayfa 3

İngiliz basınına yansıyan haberde, 1 yıllık sürede Joshua Cox ile ilişki yaşayan ve bu durumu ünlü futbolcuya itiraf eden 28 yaşındaki Annie Kilner, Walker'ın kendisiyle barışmak istemesinin ardından Cox'la olan ilişkisini sona erdirdi ve Walker'a geri döndü.

3 12
 
Annie Kilner, Kyle Walker'la ayrı oldukları sürede 20 yaşında biriyle ilişki yaşamış! - Sayfa 4

Çifte yakın bir kaynak, Kyle Walker'ın Kilner'ın Cox ile ilişkisini öğrendiğinde büyük bir travma yaşadığı ve 3 çocuğunun annesinin ilişkiyi bitirdiğini söylemesine karşın İngiliz futbolcunun ilişkinin devam ettiğinden şüphelenince psikolojik olarak daha da kötü bir duruma geldiği belirtildi.

4 12