136 erkeğe ilaç verdikten sonra tecavüz eden sapığa ağır ceza

Evine davet ettiği 136 erkeği ilaçla bayıltıp cinsel saldırıda bulunan seri tecavüzcü Reynhard Sinaga, tekrar dünya gündeminde. İngiltere'de 'şeytan' olarak adlandırılan sapık, ülkenin en azılı suçlularıyla aynı hapishanede yatacak.

136 erkeğe ilaç verdikten sonra tecavüz eden sapığa ağır ceza - Sayfa 1

Manchester'da görülen davada 36 yaşındaki doktora öğrencisi, 136'sı tecavüz, toplam 159 cinsel saldırıdan suçlu bulunmuştu. Sinaga'nın kulüp ve bar çıkışlarında erkekleri evine davet ettiği ve sonra ilaçla uyuttuğu bu kişilere tecavüz ettiği, ayrıca tecavüzleri videoya kaydettiği belirtildi.

1 12
 
136 erkeğe ilaç verdikten sonra tecavüz eden sapığa ağır ceza - Sayfa 2

İngiltere'de onlarca erkeğe tecavüz ve cinsel saldırıdan suçlu bulunan Endonezya vatandaşı Reynhard Sinaga, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

2 12
 
136 erkeğe ilaç verdikten sonra tecavüz eden sapığa ağır ceza - Sayfa 3

Sinaga, çevresi tarafından sessiz ve sakin biri olarak tanımlanıyor. Sinaga'yı yakalayan polis şefi Ian Rushton, azılı suçlu hakkında "İngiltere tarihinin gördüğü en korkunç tecavüzcü" yorumunu yapmıştı.

3 12
 
136 erkeğe ilaç verdikten sonra tecavüz eden sapığa ağır ceza - Sayfa 4

Reynhard Sinaga, "Canavar Malikanesi" olarak anılan cezaevine nakledildi. Çocuk istismarcısı Ian Watkins, tecavüzcü John Worboys ve katil Jeremy Bamber gibi suçluların da yattığı Wakefield Cezaevi'nde yatacak.

4 12