için kaldı

Zafer Algöz sessizliğini bozdu! Ozan Güven hakkında şaşırtan açıklama

Zafer Algöz, YouTube'da yayınlanan “Sorgu Odası” programına konuk oldu, Ertem Şener'in sorularını yanıtladı. Algöz, sevgilisine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen yakın arkadaşı Ozan Güven hakkında da konuştu.

Zafer Algöz sessizliğini bozdu! Ozan Güven hakkında şaşırtan açıklama
Son Güncelleme: 14 Ağustos 2020 Cuma 14:54
14 Ağustos 2020 Cuma 14:49

Zafer Algöz, YouTube’da yayınlanan “Sorgu Odası” programına konuk oldu. Ertem Şener’in sorularını yanıtlayan oyuncu, Ozan Güven’in karıştığı şiddet olayı hakkında da konuştu. Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen Güven’in yaptığını tasvip etmediğini söyleyen Algöz, şöyle dedi: “Elbette tasvip edilecek bir şey değil. Kadına, çocuğa, hayvana şiddet uygulayana lanet olsun. Ama yaşananları biz bilmiyoruz ki. Ne oldu da iş o noktaya geldi? Ozan’ı protesto ediyor senaristler.

Bakıyorum; çoğunluğu kadına şiddeti körükleyen senaryoları yazan adamlar. Ayıp değil mi? Şimdi burada bir tavır gösteriyorsun. O zaman kalk ‘Ben bu senaryoyu yazmam, burada kadına şiddet var’ de. Şu anda Ozan da, o hanımefendi de eminim çok pişmandır. Kim böyle bir şeyden mutlu olabilir? Ya da kim görüp de ‘Ben arkadaşımın arkasındayım’ diyebilir? Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. O noktada devlet otoritesi devreye girer.”

Yarın öbür gün barışıp davadan vazgeçebilirler

Zafer Algöz, “Can Yılmaz ve Cem Yılmaz tepki gösterdiler mi?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

“Niye böyle bir olay oldu diye hepimiz üzüldük. Kalkıp da şunu demedik: ‘Arkadaşımızın yanındayız’. Böyle bir şey yok. Şu an iş yargı aşamasında. Yarın öbür gün barışıp davadan da vazgeçebilirler.”

İşe ara verdi

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları ile gündeme gelen ve mahkemelik olan Ozan Güven’in Babil dizisinden çıkarıldığı iddialarına ilişkin yapım şirketi açıklama yaptı. Ay Yapım’dan yapılan açıklamada “Ozan Güven, yargı süreci tamamlanana kadar işe ara verme kararı almıştır” denildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar