Hakan Ural'dan çok konuşulacak açıklama: Z kuşağı oy kullanmasın

Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" isimli programda Nur Tuğba Algül ile birlikte yorumculuk yapan 54 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural ilginç bir öneride bulundu. Hakan Ural'ın programdaki "Z kuşağı oy kullanmamalı" şeklindeki açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Ural'dan çok konuşulacak açıklama: Z kuşağı oy kullanmasın
Son Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 16:08
27 Mayıs 2022 Cuma 15:51

Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" isimli programda yorumculuk yapan Hakan Ural, canlı yayında "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendirdi. Ural, Z kuşağıyla ilgili söylediği sözlerle gündeme oturdu.

Hakan Ural konu ile ilgili şunları söyledi: ''Ülkede siyasetle bir alakan yok, ülkenin kendisiyle alakalı yakın geçmişi bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun. Bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun. İdeolojik olarak yeni tam anlamıyla olgunlaşmış bir düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü değil mi bu? Çok üzücü ve bir de çok ürkütücü değil mi? Ben rica ediyorum gerçekten. Eğer farkındalığınız yoksa oy kullanmamanız lazım. Ayıp bir şey değil ben de sizinle aynı yaştayken öyleydim. Hava civa yapmayayım. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp'' 

Ural'ın bu sözleri sosyal medyada günem oldu. Nur Tuğba Algül de Hakan Ural'ın açıklamalarını destekleyerek 'Çok üzücü' dedi.

Z kuşağı, 1997 ile 2012 yılları arasında dünyaya gelenleri temsil ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar