Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına yanıt: Yapılan yorumları kınıyorum

Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddiaların ardından hızlı bir yanıt vererek, söylentileri yalanladı.

Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına yanıt: Yapılan yorumları kınıyorum - Sayfa 1

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 29 yaşındaki oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. İkilinin, Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirdi.

1 7
 
Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına yanıt: Yapılan yorumları kınıyorum - Sayfa 2

Çıkan haberlerin ardından Sarıkaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Merhaba. Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum" ifadelerini kullandı.

2 7
 
Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına yanıt: Yapılan yorumları kınıyorum - Sayfa 3

Haldun Demirhisar hakkında

Heavenly dDF isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş insanı. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

3 7
 
Serenay Sarıkaya'dan aşk iddialarına yanıt: Yapılan yorumları kınıyorum - Sayfa 4

Cem Yılmaz'dan ayrılmıştı

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini de birlikte geçiren ikili, ayrılık kararı aldı.

4 7