Ünlülerden Şevval Şahin'e destek

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in, konuk olduğu programda sorulan, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorulara yanıt veremeyerek zor anlar yaşadı. Pek çok ünlü isim Şahin'e destek mesajı verdi.

Ünlülerden Şevval Şahin'e destek - Sayfa 1

Son dönemde açıklamaları ve koronavirüs pandemisine rağmen düzenledikleri ev partileriyle gündeme gelen 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, Sorgu Sual programına katıldı.

1 13
 
Ünlülerden Şevval Şahin'e destek - Sayfa 2

Programda kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyen Şahin, zor anlar yaşadı.

Bir ara stüdyodan ayrılan model, daha sonra sakinleşerek geri döndü.

2 13
 
Ünlülerden Şevval Şahin'e destek - Sayfa 3

Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna "Pas" yanıtını verdi.

Şahin'ın bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem oldu.

Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, "İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum." açıklamasını yaptı.

Yaşananlardan sonra pek çok ünlü isim Şahin'e destek verdi.

3 13
 
Ünlülerden Şevval Şahin'e destek - Sayfa 4

DOĞA RUTKAY KAMAL

Ne manasız! Belli ki bilmiyor kız. Küçük düşsün diye bile bile eziyorlar. Üstelik zevk alırcasına. Televizyon programcısı evinde misafir ağırlar gibi ağırlar konuğunu, racon budur. Aşağılamak, küçük düşürmek değildir! Ben izlerken, konuğa değil daha çok sunanların yerine utandım.

4 13