Berkay Ateş: Tarkan konserinde koruma olarak görev yaptım

Çukur'da canlandırdığı 'Mahsun' karakteri ile ünlenen oyuncu Berkay Ateş katıldığı Instagram yayınında 19 yaşındayken Tarkan'ın koruması olduğunu açıkladı.

Berkay Ateş: Tarkan konserinde koruma olarak görev yaptım - Sayfa 1

Oyuncu Berkay Ateş, ünlü olmadan önce yaptığı işleri anlatarak eski günleri andı. Zaman zaman kahkahaya boğulan Ateş, şu sözleri kullandı:

1 5
 
Berkay Ateş: Tarkan konserinde koruma olarak görev yaptım - Sayfa 2

19 yaşındayım. Ablam sektörün içinde. Bir gün "Böyle bir mesele var, Tarkan'ı koruma işi. Yapar mısın?" dedi. Ben de o dönem TİM Maslak Show Center’da yer gösterme işi yapıyorum. "Yaparım" dedim. Bir güvenlik şirketinin numarasını verdi. Aradım, "Ben Nilay’ın kardeşiyim" dedim. "Siyah pantolon, beyaz gömlek giy gel" dediler.

2 5
 
Berkay Ateş: Tarkan konserinde koruma olarak görev yaptım - Sayfa 3

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'na gittim. 4 gün üst üste Tarkan çıkacak, ortalık yıkılıyor. Güvenlik görevlilerinin yanına gittim. Koca koca adamlar, ben göğüs hizalarına geliyorum. "Pardon ben de koruyacaktım" dedim. "Bu oğlanı nereye versek acaba" dediler.

3 5
 
Berkay Ateş: Tarkan konserinde koruma olarak görev yaptım - Sayfa 4

İşin başında kulisin oradaydık, sert ve öfkeliydik. İçeriye kimseyi sokmamak için orada duruyorduk. Sonra bana dediler ki; "Harbiye'nin en arkasında, Maçka Parkı tarafına bakan ormanın orada demirler var, sen oraya git, demirlerden atlayan olursa onları tut". Dört akşam orada bekledim. 

4 5