Cem Yılmaz: Sormayın boşuna...

Cem Yılmaz oğlu Kemal ile Levent'te objektiflere takıldı. Kemal'i tenis kulübüne bırakan Yılmaz, gazetecileri görünce, "Sormayın boşuna. Konuşmayacağız abi" dedi.

Cem Yılmaz: Sormayın boşuna... - Sayfa 1

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ayrılık süreciyle gündemde olan Cem Yılmaz oğlu Kemal ile Levent'te objektiflere takıldı. Kemal'i tenis kulübüne bırakan Yılmaz gazetecileri görünce sinirlendi.

1 5
 
Cem Yılmaz: Sormayın boşuna... - Sayfa 2

Ünlü komedyen, "Sormayın boşuna. Konuşmayacağız abi" diyerek tepki gösterdi. Yılmaz'ın, Kemal'in önüne geçerek fotoğrafının çekilmesini engellemeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

2 5
 
Cem Yılmaz: Sormayın boşuna... - Sayfa 3

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk, 2020'nin en çok konuşulan birlikteliği olmuştu.

Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini de birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya ayrılık kararı aldı.

3 5
 
Cem Yılmaz: Sormayın boşuna... - Sayfa 4

Sarıkaya ve Yılmaz aşkının bitişi, ekim ayında ünlü komedyenin 'Ayrıldınız mı?' sorusuna verdiği 'evet' cevabıyla ortaya çıktı.

Ancak geçtiğimiz haftalarda Serenay Sarıkaya'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Cem Yılmaz ile Zafer Algöz, Nejat Alp’in ‘Sen miydin sevgilimi çalan’ şarkısını söyledi. Yılmaz düeti “Her pazartesi evde sahneye çıkarız. Evde ne var? Bu yok” notuyla paylaştı. Güzel oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın paylaşımını beğendi. Sarıkaya'nın bu hareketi 'Barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Sarıkaya, "Barışmadık, kendisi söyledi zaten. Çok normal artık. Büyütmeyelim böyle şeyleri... Bir like'tan buraya gelmesin mevzu... Yetişkin insanlarız. Görüşmüyoruz ama küs değiliz" dedi.

4 5