için kaldı

Lara'dan estetik açıklaması: Sonunda dudaklarım küçüldü

Daha önce dudaklarını küçülttürmek istediğini söyleyen bir dönemin ünlü şarkıcısı Lara, sonunda muradına erdi. Dudaklarından estetik operasyon geçiren ünlü şarkıcı "Sonunda dudaklarım küçüldü. Operasyondan dolayı çok fazla konuşamıyorum" dedi.

Lara'dan estetik açıklaması: Sonunda dudaklarım küçüldü - Sayfa 1

2000'li yıllarda 'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan Lara, estetik operasyon için ameliyat masasına yattı.

1 7
 
Lara'dan estetik açıklaması: Sonunda dudaklarım küçüldü - Sayfa 2

Pek çok ünlü dudaklarının daha dolgun gözükmesi için çaba harcarken, Lara aksine dudaklarını küçülttürdü.

Bir dönemin ünlü şarkıcısı, ameliyat sonrasında, "Sonunda dudaklarım küçüldü. Operasyondan dolayı çok fazla konuşamıyorum" açıklamasını yaptı.

2 7
 
Lara'dan estetik açıklaması: Sonunda dudaklarım küçüldü - Sayfa 3

Yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Lara, iki yıl önce katıldığı bir programda, hiç estetik yaptırmadığını ve çok zayıfladığı için bu şekilde göründüğünü söylemişti.

3 7
 
Lara'dan estetik açıklaması: Sonunda dudaklarım küçüldü - Sayfa 4

Lara, "Spor yapıyorum. Bisiklete biniyorum, pilates yapıyorum. Çok zayıfladım. Dudağım ve burnumda hiçbir şey yok. Yanaklarımda da hiçbir şey yok. Hatta şimdi bir klinik arıyorum. Dudaklarımı küçülttürmek istiyorum" demişti.

Almanya’da çok büyük bir trafik kazası geçirdiğini söyleyen şarkıcı, "Göz kapağım estetikle yapıştırıldı" ifadelerini kullanmıştı.

4 7