Songül Öden: Şeytana uyup botoks yaptırdım, gülüşüm bozuldu

İbrahim Selim’in programına konuk olan Songül Öden, "Çok güldüğümden gözlerimin kenarı kırıştı. Şeytana uyup botoks yaptırdım. Gülüşüm bozuldu. O yüzden gülmek istemiyorum" dedi.

Songül Öden:  Şeytana uyup botoks yaptırdım, gülüşüm bozuldu - Sayfa 1

“Kadın oyuncu olduğum için farklı muamele görmedim. Ama bunun için mücadele ediyorum. Ne para ne de başka haklar konusunda asla taviz vermem.”

1 9
 
Songül Öden:  Şeytana uyup botoks yaptırdım, gülüşüm bozuldu - Sayfa 2

“Bugüne kadar en keyif aldığım iş, ‘Umutsuz Ev Kadınları’ oldu. Gelen bir başrolü kadroda bulunan başka isimler yüzünden reddettim. En havalı arkadaşım bir melekti. En son 5 yaşında gördüm, sonra vedalaştım.”

2 9
 
Songül Öden:  Şeytana uyup botoks yaptırdım, gülüşüm bozuldu - Sayfa 3

"Dışarıya çıkmayacaksınız dendiğinde tuhaf bir hal oldu. Yarı kapalı cezaevi hissi çok tuhaftı gerçekten. Fakat o sürece bir süre sonra adapte olduk. Evdeki yaşamı keşfettim. Yemek yaptım. Eksiklerimi tamamladım. 50 gün dışarıya hiç çıkmadım. Sonra çıktığımda kimseyle göz göze gelmediğimi fark ettim. İnsanların korktukları bir dönem vardı. O göz göze gelememe durumları tuhaftı."

3 9
 
Songül Öden:  Şeytana uyup botoks yaptırdım, gülüşüm bozuldu - Sayfa 4

"9 yaşından beri şarkı sözleri yazıyorum. Bir gün Derya’nın (Türkan) evine gittim. “Şarkı sözü yazar mısın?” dedi. Onlar Türk müziği yaptığı için “Ben kafiyeli bir şeye çalışmadım. Serbest bir şeye çalışırım. Biliyor musunuz, 15 yaşında beste yapıyordum” dedim. Onlar da müzisyen hassasiyetiyle o şarkıları söylememi istedi. Söyledim, çok sevdiler ve şarkılarımı aldılar. "

4 9