için kaldı

Serdar Ortaç'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan 51 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Geçtiğimiz aylarda aşı olan ünlü şarkıcı, aşı olmanın avantajını yaşadı.

Serdar Ortaç'tan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
Son Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 13:25
1 Eylül 2021 Çarşamba 13:22

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklayarak sevenlerini üzmüştü. Sağlık durumu merak edilen Serdar Ortaç'tan konu ile ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaç, "Ciğerlerime kadar inmişti" diyerek aşının önemini vurguladı ve sağlık durumunu anlattı.

 "AŞIM OLMASAYDI KÖTÜ GEÇERDİ"

Geçtiğimiz aylarda iki doz aşı olan Ortaç, "Covid'de 5'inci gün. İki tane aşım var. Aşım olmasaydı bence daha kötü geçerdi. Çünkü ciğerlerime kadar inmişti. Konuşurken hırıldıyordum. Nefes almak da zor. Dikkati elden bırakmazsak iyi olur. Bütün hastalara geçmiş olsun" dedi.

"ŞİFA OLSUN"

Ortaç, aşı olduğu anlarda, "Geldik devlet hastanemize aşımızı olacağız... Birinci doz. Herkesin olması gerekiyor, şifa olsun, bismillah" demişti. MS hastası olan sanatçı kronik rahatsızlığı nedeniyle öncelikli grupta bulunuyordu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar