Ünlü şarkıcıya "Adam değilsin" tepkisi! Serdar Ortaç: Yapma be abi

Şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile geçtiğimiz akşam Bebek'te objektiflere takıldı. Ortaç, muhabirlerle sohbet ederken oradan geçen bir vatandaş şarkıcıya, “Ahmet Kaya’ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!” diye bağırdı.

Ünlü şarkıcıya "Adam değilsin" tepkisi! Serdar Ortaç: Yapma be abi - Sayfa 1

Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür ile birlikte bir mekanda kahve içtiler. Kovid-19 salgını nedeniyle 19.00'a kadar açık olan mekandan sevgililer, denetleme saatinde ayrıldılar. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden çiftten Seçil Gür, "Yakalandık! Uyardılar" derken Serdar Ortaç, "Yakalandık derken biz zaten kahve içmeye geldik vakit gelince kalktık" ifadelerini kullandı.

1 4
 
Ünlü şarkıcıya "Adam değilsin" tepkisi! Serdar Ortaç: Yapma be abi - Sayfa 2

"Üç kişi ile yaşıyorum!"

Muhabirlerin Serdar Ortaç'a, "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna Seçil Gür, "Ben yazacağım Serdar'ın hayatını" diyerek cevap verdi. Ortaç'ın değişken bir ruh hali olduğunu söyleyen Seçil Gür, "Üç kişi ile yaşıyorum" diye espri yaptı.

"Adam değilsin" tepkisi

Serdar Ortaç muhabirlerin sorularını yanıtlarken, yoldan geçen bir vatandaş ünlü şarkıcıya, “Ahmet Kaya’ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!” diye bağırdı. Ortaç, uzaklaşan adamın arkasından "Yapma be abi, yapma be abi" diye seslendi.

2 4
 
Ünlü şarkıcıya "Adam değilsin" tepkisi! Serdar Ortaç: Yapma be abi - Sayfa 3

MGD ödül töreninde “Kürtçe şarkı söylemek istiyorum” dediği için Ahmet Kaya’ya tepki gösteren sanatçılar arasında yer alan Ortaç, daha sonra pişmanlığını dile getirerek özür dilemişti.

3 4
 
Ünlü şarkıcıya "Adam değilsin" tepkisi! Serdar Ortaç: Yapma be abi - Sayfa 4

Ortaç, "O sahnede olmaktan pişmanım. O grubun içinde o anı yaşamaktan pişmanım. Allah benim belamı versin o gün orada olduğum için… Herkes diyor ki, ‘çatal attın’. Hiçbir şey atmadım. Orada marş oku dediler. Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından. En büyük pişmanlıklarımdan biridir rahmetlinin bu yaşadıklarına alet olmak. Allah benim belamı versin…" ifadelerini kullanmıştı.

4 4