Sefirin Kızı dizisinin çekimleri başladı

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ü buluşturan Sefirin Kızı dizisinin çekimleri başladı.

Sefirin Kızı dizisinin çekimleri başladı
Son Güncelleme: 26 Ekim 2019 Cumartesi 10:45
26 Ekim 2019 Cumartesi 10:32

Engin Akyürek’in Neslihan Atagül ile birlikte oynadığı Sefirin Kızı dizisinin çekimleri ise bugün itibariyle başladı. Dizinin ilk okumalarında bir araya gelen Akyürek ve Atagül’ün fotoğrafları basına yansımıştı.

Muğla’da çekilecek dizinin Türkiye kadar yurtdışında da ses getirmesi bekleniyor. Yurtdışında yüz binlerce hayranı bulunan Engin Akyürek dizisinin yabancı ülkelere satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan çekimlere bugün başlayan Sefirin Kızı dizisi sosyal medyada olay olmayı başardı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül hayranları diziyi merakla beklerken bir yandan da sosyal medyadan yorumlarda bulundu.

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde Ankara' da doğmuştur. Aslen Erzincan – Tercanlıdır. Babası memur, annesi ise ev hanımıdır. Engin Akyürek'in kendisinden küçük bir de erkek kardeşi var. Çocukluk dönemlerinde futbol oynayan Engin Akyürek'in hayalinde futbolcu olmak varmış. Engin Akyürek, fanatik Beşiktaş taraftarıdır. Liseyi okuduktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Bölümününden mezun olmuştur. Engin Akyürek, üniversite yıllarında tiyatro ile ilgilenip, birçok oyunda rol almıştır. 2004 yılında"Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasına katılan Engin Akyürek, yarışmada birinci olup sanat dünyasına adım atmıştır. Bu yarışma, hayatının dönüm noktası olmuş ve oyunculuk camiasına girmesine etken olmuştur. Yarışma sonrası kendisine dizi teklifleri geldi. "Yabancı Damat" adlı dizide Kadir rolünü üstlenerek ilk oyunculuk deneyimini kazanmış oldu. Üstün başarısı ve yakışıklılığıyla kendisine hayran kitlesi oluşturdu. En büyük çıkışı Fatmagül'ün Suç Ne? adlı dizisindeki Kerem rolüyle yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar